«Πληγή» που μένει ανοιχτή οι τραυματισμοί για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2022

Τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ και ειδικά η κατάρρευση της ομάδας στα τελευταία λεπτά, όπου δέχεται γκολ τα οποία στερούν βαθμούς χρήζουν άμεσης επίλυσης, αλλά δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οι μυϊκοί τραυματισμοί τείνουν να γίνουν συνήθεια στον "δικέφαλο".

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, βλέποντας σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι το τελευταίο "καμπανάκι" που χτύπησε στην ομάδα του "δικεφάλου", καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες, χάνοντας σημαντικές αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (17/10).

Στη μακρά λίστα των μυϊκών τραυματισμών μπαίνουν εκείνοι του Ελ Καντουρί που τον έβγαλε νοκ άουτ από τα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, του Ράφα Σοάρες, οποίος στη ρεβάνς με τους Βούλγαρους έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα και από τότε παραμένει εκτός, του Ιβάν Νέσμπεργκ, του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη οποίος απουσίασε στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, του Μπράντον Τόμας που από τα τέλη Σεπτεμβρίου είναι στα πιτς εξαιτίας της βαριάς θλάσης που τον το ταλαιπωρεί.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου οι τραυματισμοί δεν είναι μόνο μυϊκοί, καθώς ο Λύρατζης από την αρχής της σεζόν ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλό του, ο Ολιβέιρα αποκόμισε ένα κάταγμα στα πλευρά του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα στους ευρωπαϊκούς αγώνες της. Ο πρόσφατος τραυματισμός του Πορτογάλου επιθετικού που ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του δεν ήταν τόσο σοβαρός, αλλά στέρησε από τον ΠΑΟΚ τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως στις 18 Αυγούστου ο ισχυρός άνδρας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, είχε πει χαρακτηριστικά: «Απαιτώ να αναλυθεί περισσότερο και να διορθωθεί το πρόβλημα των τραυματισμών, ώστε να μην αναγκάζεται ο προπονητής να στερείται πολύτιμους ποδοσφαιριστές από σημαντικούς αγώνες, επειδή δεν είχε αναλυθεί σωστά η ετοιμότητά τους».

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα τραυματισμού, καθώς και πέρυσι είχε συμβεί το ίδιο. Οι τραυματισμοί δεν δικαιολογούν τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν, αλλά σίγουρα βάζουν περαιτέρω εμπόδια στην ομάδα, ειδικά ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.