Οι θρίαμβοι του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Ως μια ευκαιρία ώστε να επιστρέψει στο κυνήγι του τίτλου αντιμετωπίζουν σήμερα στον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλοντας μόνο την νίκη κόντρα στην ομάδα από τον Πειραιά. 

Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ουκ ολίγες οι φορές που οι ερυθρόλευκοι έχουν φύγει με κάτω το κεφάλι από την Τούμπα, με αποκορύφωμα την σεζόν 2018-2019 όταν και ο Δικέφαλος κέρδισε με 3-1 ξεφεύγοντας στους +9 από τον δεύτερο Ολυμπιακό την χρονιά του αήττητου νταμπλ υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Δυο χρόνια πριν, (αφού είχε ακολουθήσει η αναβολή του αγώνα την σεζόν 2017-2018 λόγω... Όσκαρ) η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πέμπτη του ήττα στην σεζόν αφού κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη στα τέρματα των Σάκχοφ και Πρίγιοβιτς.

Ο Ολυμπιακός την σεζόν 2012-2013 ήρθε στην Τούμπα, με σκοπό να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην έδρα του Δικεφάλου. Το γκολ του Σάμαρη «πάγωσε» τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Κλάους Αθανασιάδης αρχικά, και ο Γιώργος Τζαβέλλας προς τα τέλη του αγώνα, γύρισαν το ματς.

Πάλι ανατροπή, πάλι με το ίδιο σκορ! Οι Πειραιώτες βρέθηκαν την σεζόν 2010-2011 μπροστά στο σκορ νωρίς στον αγώνα με τον γκολ του Τζιμπούρ ωστόσο από εκεί που βρέθηκαν μια ανάσα από το 0-2, στην αντεπίθεση ο Κουτσιανικούλης με... περίεργο τρόπο ισοφάρισε για την ομάδα του. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 71' με το εύστοχο πέναλτι του Βιτόλο.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θέλησε να βάλει από χθες τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο κλίμα του ντέρμπι μέσω ανάρτησης του στο Instagram. Το γκολ του Βόσνιου επιθετικού έστειλε τον Δικέφαλο του Βορρά στα αστέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στην καλύτερη σεζόν του ΠΑΟΚ πριν την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.