Οι θεωρίες συνωμοσίας για το τέλος του La Casa de Papel και η... Τόκιο

Metrosport Team04 Ιουνίου 2020

Μία νέα προοπτική έρχεται στην επιφάνεια για τη γνωστή σειρά που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το Casa de Papel και συγκεκριμένα το δεύτερο μέρος της δεύτερης σεζόν ήταν μακράν μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix αυτήν την άνοιξη, καθώς μεταξύ άλλων, η κυκλοφορία του στις 3 Απριλίου συνέπεσε με το lockdown.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για τη σειρά που μέσα στα χαριτωμένα της σεναριακά κενά μας έχει κακομάθει στις ανατροπές, η παραφιλολογία και τα διάφορα σενάρια για την εξέλιξή της στα νέα επεισόδια έχει ήδη ξεκινήσει. Το Netflix από την πλευρά του, δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν η τρίτη σεζόν (η οποία βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής) θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα της σειράς, αλλά όπως και να έχει οι φανς της εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο εφόσον μία πιθανή συνέχεια (αφού ολοκληρωθεί η νέα ληστεία πάντα) δεν έχει φύγει από το τραπέζι.

Αποφεύγοντας τα πολλά spoilers για όσους δεν το έχουν δει, ας πούμε πως η λήξη των πρόσφατων επεισοδίων άφησε σε μία διόλου πλεονεκτική θέση τον καθηγητή, την ομάδα του παγιδευμένη και την ελπίδα να αποδράσουν να έχει απομακρυνθεί για τα καλά. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν πιστεύει ότι ο καθηγητής δεν έχει κάποιο άσσο κρυμμένο στο μανίκι του, όμως προσπαθεί να εξακριβώσει πώς θα μπορούσε πάλι να τη σκαπουλάρει, με κάποιου είδους αληθοφάνεια έστω.

Κάποιοι φανς είναι πεπεισμένοι ότι ένα βασικό στοιχείο κρύβεται πίσω από την Τόκιο, καθώς το γεγονός ότι είναι η αφηγήτρια μαρτυρά λένε, την επιβίωση του χαρακτήρα της ως το τέλος. Στο Reddit μάλιστα, αρκετοί συζητούν ότι θα μπορούσε εκείνη να είναι αυτή που θα συνεχίσει το έργο του καθηγητή ώστε να εκπαιδεύσει μία νέα γενιά εγκληματιών με κοινωνική χροιά. «Υποστηρίζω τη θεωρία ότι η Τόκιο είναι η μοναδική επιζήσασα, αλλά διαφωνώ ότι αφηγείται την ιστορία μέσα από τη φυλακή», γράφει ο χρήστης Arno1903.

Άλλοι στο μεταξύ, το έχουν δέσει κόμπο ότι η Τόκιο θα είναι αυτή που θα πάρει όλο το φταίξιμο πάνω της, ενώ υπάρχει και μία ακόμη θεωρία που ίσως να φαντάζει ακόμη πιο ρεαλιστική, διότι μας έχει δείξει ότι είναι αριβίστρια σε μεγάλο βαθμό.

«Έχουμε ήδη δει το γιο της Ναϊρόμπι, την κόρη της Λίσμπον, το γιο της Στόκχολμ (αυτός που προετοιμάζεται για αρχηγός) στη σειρά. Και ξέρουμε ήδη ότι ο Μπογκοτά και ο Μπερλίν επίσης έχουν παιδιά, τουλάχιστον αυτό είναι που υπονοούν οι διάλογοί τους. Αλλά γιατί τους τα αφηγείται αυτά η Τόκιο; Ρωτάτε; Είναι επειδή τους εκπαιδεύει και αυτούς για επικείμενους ληστές. Και αυτό θα μπορούσε να είναι το spin-off της σειράς που βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση», σχολιάζουν.

Το μόνο σίγουρο από όλα τα παραπάνω, που για την ώρα άνετα θα μπορούσαν να θεωρηθούν εικασίες των φανατικών της σειράς ,είναι ότι ο δημιουργός της, Alex Pina έχει όντως αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν spin offs…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.