Οι τελικές επιλογές Λουτσέσκου για το Καραϊσκάκη

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

Η διεκδίκηση της νίκης στο Καραϊσκάκη αποτελεί για τον ΠΑΟΚ έναν αυτονόητο στόχο και με αυτό το σκεπτικό η ομάδα θα επιχειρήσει να πετύχει. Κυρίως θέλει να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι αυτή την στιγμή και είναι σε βάρος της. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να κερδίσουν, το πιστεύουν, ξέρουν όμως ότι σε ένα ντέρμπι θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο οι λεπτομέρειες. 

Ο Λουτσέσκου στην τελευταία του ομιλία, όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και του Metrosport.gr, είχε ζητήσει από τους παίκτες να μην επηρεαστούν από τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα, να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να διεκδικήσουν την νίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είδε και χθες τους Αουγκούστο και Κουλιεράκη να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Εφόσον ανταποκριθούν και σήμερα Σάββατο στην προπόνηση που θα γίνει το πρωί στην Νέα Μεσημβρία αλλά και αύριο, τότε οι δύο παίκτες θα είναι παρόντες στην αποστολή της ομάδας, τα μέλη της οποίας θα ταξιδέψουν το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό την Αθήνα.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στην παρουσία του τιμωρημένου Αντρίγια Ζίβκοβιτς, επομένως πρέπει να αποφασίσει ποιόν θα βάλει στο αριστερό άκρο στην θέση του Σέρβου διεθνή. Τον Καντουρί που ξέρει καλά αυτή την θέση ή τον Μπίσεσβαρ. Στο άλλο άκρο της επίθεσης, τον πρώτο ρόλο για να αγωνιστεί έχει ο Νάρεϊ. Επίσης εφόσον ο Κουλιεράκης είναι καλά, διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Όλα αυτά για έναν ΠΑΟΚ που ταλαιπωρήθηκε από το προηγούμενο αρνητικό αποτέλεσμα στην Λιβαδειά και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει και άλλους βαθμούς.

Επί της ουσίας, στον ΠΑΟΚ, το θέλουν και το πιστεύουν. Θέλουν να φθάσουν σε ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση όλων και θα δώσει ώθηση στην ομάδα για την δύσκολη συνέχεια.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε πως στις δοκιμές που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, χρησιμοποίησε μεταξύ των άλλων σε μία ενδεκάδα τους Λύρατζη, Ινγκανσον, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες στην άμυνα. Τους Ντάντας, Σβαμπ και Μπίσεσβαρ πίσω από τον επιθετικό. Τους Νάρεϊ και Κουαλιάτα στα άκρα και στην επίθεση τον Ολιβέϊρα. Οι τελικές επιλογές του όμως θα προκύψουν κυρίως από τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν στην σημερινή προπόνηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.