Οι τάσεις φυγής του Ευγενίου, η πρόταση εξαγοράς του Τομ και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι

Βασίλης Μάστορας30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Στράτος Ευγενίου ποτέ δεν έκρυψε την πρόθεση του να πουλήσει την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, αρκεί «να υπάρχει ένας αξιόπιστος αγοραστής που θα οδηγήσει την ομάδα στη φυσική της θέση».

Στο πλαίσιο αυτό συζήτησε πριν από μία εβδομάδα με τον Τομ Παπαδόπουλο το ενδεχόμενο να αγοράσει ο ομογενής επιχειρηματίας την ΠΑΕ. Ο Παπαδόπουλος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, του κατέθεσε πρόταση ύψους 850.000 ευρώ και περιμένει μέχρι σήμερα το βράδυ την απάντηση του κ.Ευγενίου. Ο τρόπος καταβολής του ποσού δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα είναι εφ’ άπαξ.

Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ συνεχίζει να συζητάει με τον επιχειρηματία που έδειξε ενδιαφέρον πριν από 20 περίπου ημέρες. Οι συζητήσεις αυτές μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα, καθώς στην εξέλιξη τους παρουσιάζονται διάφορα εμπόδια. Αυτά δεν είναι αξεπέραστα, αλλά προς το παρόν «παγώνουν» το θέμα της πώλησης. Πάντως το τίμημα το οποίο συζητάει με τον επιχειρηματία είναι μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Η καθυστέρηση στη συμφωνία με τον επιχειρηματία είναι και ο λόγος που ο Στράτος Ευγενίου βάζει στο παιχνίδι της πώλησης και τον Τομ Παπαδόπουλο. Ανεξαρτήτως από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων είναι βέβαιο πλέον ότι ο κ. Ευγενίου, για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, θέλει να απεγκλωβιστεί από την ΠΑΕ το γρηγορότερο. Και από τη στιγμή που έχει αυτή την πρόθεση θα ήταν χρήσιμο για την ομάδα, να αλλάξει χέρια όσο το δυνατόν ταχύτερα. Γιατί διοίκηση με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω δεν γίνεται. Βεβαίως στην υπόθεση της πώλησης, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, λόγο θα έχει και ο Γυμναστικός, ο οποίος αποτελεί ασφαλιστική δικλείδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.