Οι T(Ζάμπα) μυαλοπώληδες και ο επιτελικός που επείγει

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Πριν από μερικές μέρες, μέσα από το ρεπορτάζ η «Μ» ανέδειξε την πρόθεση του Λουτσέσκου να υποστηρίξει το project Ζαμπά. Οι μυαλοπώληδες ειρωνεύτηκαν και αναρωτήθηκαν με ποια λογική ο ΠΑΟΚ πρέπει να ασχοληθεί με έναν... τελειωμένο παίκτη. 

 Χθες λογικά μετά το γκολ του Λέο θα ξεροκατάπιαν και δευτερόλεπτα αργότερα όταν είδαν τον ποδοσφαιριστή να χάνεται στην αγκαλιά του Ραζβάν και να πέφτουν στο χορτάρι, λογικά θα έκλεισαν την τηλεόραση. Το ξεκαθαρίζω: επειδή χθες σκόραρε ο Λέο κανένα στοίχημα δεν κέρδισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Αλλά σκεφτείτε πόσα πράγματα πρόλαβε να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο που δεν τα είδαμε από τον ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ και ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΗ Μούργκ. 

Η σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν άλλη. Με Ζαμπά στο ένα άκρο της επίθεσης και τον Αντρίγια στο άλλο τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα; Ενα δεκάρι να μπορεί να σπάσει τη μπάλα στα άκρα ή να τη δώσει στο φορ. Τότε θα μπορέσουμε να δούμε ωραία πράγματα. Χθες πήγα στην Τούμπα μην γνωρίζοντας ποιους θα δω στην ενδεκάδα και ποιους στον πάγκο. Και νομίζω ότι άπαντες πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από τη νίκη γιατί όπως είπε και ο Λουτσέσκου το αποτέλεσμα μετράει. Ο Τσιγγάρας είναι αποφασισμένος και το 2022 να αποδείξει στον προπονητή του ότι άργησε να τον βάλει. Οσο ήταν στο γήπεδο ήταν ο κορυφαίος. Δείχνει προσωπικότητα ο Κούρτιτς όταν παίρνει την μπάλα να εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι έχοντας χάσει το πρώτο. Δείχνει πως ο Λύρατζης μαζί με τον Σάστρε πρέπει να αφήσουν ως 3η επιλογή τον Τέιλορ. Ο Μιτρίτσα όσο είχε δυνάμεις μετά από καιρό άρεσε. Αλλά δεν αρκεί αυτό για να σκεφτούμε πως ο ΠΑΟΚ θα τον αγοράσει το καλοκαίρι. 

Ενα μεγάλο μπράβο στον Σοάρες που αν και έχει μαζέψει βαλίτσες μπήκε και τίμησε το συμβόλαιο του. Ναι φαντάζει αυτονόητο αυτό αλλά πολλές φορές και αυτό ψάχνουμε. Πλέον το Σάββατο με Αντρίγια και Ακπομ διαθέσιμους και προφανώς με περισσότερες λύσεις ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει και τον ΟΦΗ. Οι βαθμοί είναι το ζητούμενο όπως και η ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.