Γιουρούκαλης: Θα επαναπροσδιορίσουμε την στρατηγική μας σε περίπτωση αναστολής των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Εν αναμονή της τροπολογίας Αυγενάκη και της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ είναι ο κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Μακεδονίας Παναγιώτης Γιουρούκαλης σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην Πέλλα τηλεόραση από τον Γιάννη Τακαβακόπουλο, για το τι θα γίνει σε περίπτωση απόφασης της ΓΣ της ΕΠΟ για αναστολή των Πρωταθλημάτων ανέφερε:

 Θα πρέπει να δούμε αν η τροπολογία θα συμπεριλάβει τα περισσότερα σωματεία που έχουν εκκρεμότητες και δοθεί μια οριστική λύση και όχι παράταση, καθώς αν κάποια σωματεία δεν επικαιροποιηθούν θα μιλάμε για 40 σωματεία και περισσότερα. 

Θα επαναπροσδιορίσουμε την στρατηγική μας σε περίπτωση αναστολής. Εχουμε διάφορες σκέψεις, από την αναγκαστική νέα κλήρωση αν εκλείψουν αυτά τα σωματεία που είναι αρκετά ή θα πάμε σε διαδικασίες αλλαγής της προκήρυξης ώστε να αποφύγουμε τις Τετάρτες και μην φτάσουμε στα όρια του Ιουνίου και Ιουλίου οι οποίες είναι μήνες απίστευτης ζέστης και μην ξεχνάμε ότι πάρα πολύς κόσμος δουλεύει στον τουρισμό και φεύγει για επαγγελματικές υποχρεώσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.