Οι συναντήσεις, τα «εμπόδια» και το ερωτηματικό

Metrosport Team24 Μαΐου 2020

Εξίσου δύσκολη και… θολή με το προηγούμενο διάστημα συνεχίζει να είναι η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι παραμένουν σε αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον τους και το που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά. 

Η εμφάνιση του Χρόνη Παπαβραμίδη και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό. Και εφησυχασμό παράλληλα. Πολύ απλά γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα επενδύσει στον Ηρακλή και αν δώσει χρήματα για την αγορά ΑΦΜ ομάδας που βρίσκεται σε επαγγελματική κατηγορία.

Πώς έχει όμως η κατάσταση; Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ίδιος μία πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους του Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο έχει ήδη γίνει. Εκτός της απόκλισης στο οικονομικό (1,2 εκ. που προσφέρει ο ίδιος και 1,8 που ζητάει η άλλη πλευρά) τίθεται θέμα σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας για παραμονή της ομάδας στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα γίνει μία προσπάθεια για ένα ραντεβού ακόμη εντός της επόμενης εβδομάδας, αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της επίτευξης συμφωνίας.

Περισσότερο εφικτό και… οικονομικό δείχνει να είναι το ενδεχόμενο αγοράς ΑΦΜ από ομάδα Super League 2 ή Football League. Τα τελευταία 24ωρα ακούστηκε το όνομα του Απόλλωνα Λάρισας-διαψεύστηκε από την θεσσαλική ομάδα- ενώ σύμφωνα με ανθρώπους γύρω από τον κ. Παπαβραμίδη υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι διατεθειμένες να δώσουν τον ΑΦΜ τους. Με το αζημίωτο βεβαίως… 

Ο κ. Παπαβραμίδης έκανε κρούση σε μία εξ αυτών και είχε μία φιλολογική συζήτηση, με το κόστος να ανέρχεται στις 600.000 ευρώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της. Το θέμα είναι όμως κατά πόσο και ο ίδιος ο Χρόνης Παπαβραμίδης έχει την οικονομική δυνατότητα να ηγηθεί μίας ομάδας με τις απαιτήσεις και τα έξοδα του Ηρακλή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.