Οι συμβουλές του Ζεσουάλδο στον Φερέιρα για την Παλμέιρας

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται ένα βήμα από την πόρτα της Παλμέιρας και ο μέντορας του, ο Ζεσουάλδο, του δίνει συμβουλές ενόψει της νέας σελίδας στην καριέρα του. 

Σε μια αποκλειστική συνομιλία συνέντευξη, ο Ζεσουάλδο υποστηρίζει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Πορτογάλου από τη στιγμή που θα αναλάβει την ομάδα είναι το πολύ αυστηρό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Εκεί ο χρόνος είναι ελάχιστος γιατί οι οπαδοί και ο τύπος είναι πολύ απαιτητικοί. Έχουν πολύ πάθος, αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να κερδίσουν αν είναι δυνατόν για χθες, κάτι που είναι αδύνατο. 

Ο Φερέιρα αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλη πίεση από όλες τις πλευρές και ο Ζεσουάλδο συμβουλεύει άπαντες να πιστέψουν στις ικανότητες του, να είναι υπομονετικοί και να τον αφήσουν να δουλέψει καθώς είναι εξαιρετικός προπονητής. 

Έχει μέσα του αυτό που πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να είναι κάποιος προπονητής: θέλει να βελτιώνεται όλο και περισσότερο σε καθημερινή βάση, έχοντας πάθος για το παιχνίδι και είναι κάποιος που πιστεύει στις ιδέες του. Οι ομάδες τους είναι οργανωμένες, καθώς επιτίθενται και αμύνονται με ισορροπία, με πολύ στενούς παίκτες στο παιχνίδι, με μεγάλη ένταση. 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να συνεχίζει να δουλεύει ακόμη και αν δεν έχει στήριξη. Τέλος, σημείωσε ότι ο Άμπελ γνωρίζει όλους τους παίκτες της Παλμέιρας, αλλά εκείνοι δεν τον γνωρίζουν. Έτσι, θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη εκ μέρους του συλλόγου και του κοινού ώστε να πετύχει το εγχείρημα.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.