Με «άμυνα ανάγκης» ο Ολυμπιακός στην Τούμπα - Οι σκέψεις του Μαρτίνς

Metrosport Team18 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος και θα βρει τον αντίπαλο του με γεμάτο απουσιολόγιο. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους δύο βασικούς του στόπερ καθώς Σεμέδο και Μπα έμειναν εκτός αποστολής, αμφότεροι με προβλήματα τραυματισμών. 

Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει και πάλι την ομάδα του με 3-4-3. Στις δοκιμές του Ρέντη, έβαλε  τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα σε Παπασταθόπουλο και Χολέμπας. Ο Έλληνας στόπερ αναμένεται να επιστρέψει μετά από 2,5 μήνες στο αρχικό σχήμα. 

 Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Καμαρά, ενώ σαν πλάγιοι μπακ χαφ οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος. Στην τριάδα της επίθεσης οι Μασούρας, Μπρούμα και Ελ Αραμπί ενώ θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Φορτούνης. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ζοσέ Σα. 

Βέβαια, ο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει και τετράδα στην άμυνα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να χρησιμοποιήσει τους Ανδρούτσο, Παπαδόπουλο, Χολέμπας και Παπασταθόπουλο στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή να βρίσκονται οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά και στην τριάδα της επίθεσης οι  Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί. 

Το πιθανότερο είναι να καταλήξει στο πρώτο σχήμα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.