ΠΑΟΚ-Άρης: Ντέρμπι για γερά νεύρα - Οι ενδεκάδες από Γκαρσία και Μάντζιο

Metrosport Team07 Μαρτίου 2021

ΠΑΟΚ και Άρης κοντραρίζονται απόψε (19.30) στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με φόντο τη δεύτερη θέση. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχει στη διάθεση του όλα του τα όπλα. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Ουρουγουανός σκέφτεται να παρατάξει τους Πασχαλάκη κάτω από τα γκολποστ, Ίνγκασον και Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας και Βιεϊρίνια και Σοάρες στα άκρα. Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι τα δύο χαφ ενώ ο Ουάρντα θα παίξει λιγο πιο μπροστά. Τζόλης και Ζίβκοβιτς θα βρίσκονται στις πτέρυγες και ο μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κρμέντσικ. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ματίγια και Γκαρσία καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Μπουσέ κάτω από τα δοκάρια, Δεληζήσης και Ροζ στο κέντρο άμυνας και Σάκιτς και Σούντγκρεν στα δυο άκρα. Σάσα - Τζέγκο και Μπερτόγλιο θα βρίσκονται στον άξονα ενώ οι Γκάμα και Μπρούνο στις δυο πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος ο Μαντσίνι. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 και ραδιοφωνικά από το Metropolis 95,5.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.