Οι σκέψεις του Άρη για τον Αλί

Γιώργος Στράντζαλης08 Οκτωβρίου 2021

Από το Λονδίνο για το Ίσνμπρουκ ταξίδεψε σήμερα ο Μοχανάντ Αλί, προκειμένου να “τρέξουν” άμεσα όλες οι διαδικασίες για την άμεση επέμβαση αποκατάστασης του σοβαρού του τραυματισμού. Ο Ιρακινός υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και αποφασίστηκε από τον ίδιο και τον ατζέντη του να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην πόλη της Αυστρίας, όπου και θα παραμείνει τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

Στον Αρη από την πρώτη στιγμή έδειξαν τη διάθεση να στηρίξουν τον ποδοσφαιριστή σε αυτή την άτυχη στιγμή της καριέρας του. Παρόλο που πρόκειται για δανεικό -από την Αλ Ντουχαϊλ –, οι Κιτρινόμαυροι μπήκαν μπροστά και σε συνεννόηση με την πλευρά του παίκτη κίνησαν διαδικασίες ώστε ο Ιρακινός να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού.

Ωστόσο, στην κουβέντα που είχαν με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, συζήτησαν και για την επόμενη μέρα. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αλκμήνης τέθηκε ήδη το θέμα παράτασης του δανεισμού του από την ομάδα του Κατάρ (σσ έχει συμβόλαιο έως το 2024) και για την επόμενη σεζόν αφού ολοκληρώσει δηλαδή την πολύμηνη αποθεραπεία του.

Με αυτόν τον τρόπο ο Αρης ασφαλώς δείχνει ότι πιστεύει στον Αλί, ο οποίος δεν πρόλαβε να δείξει τις ικανότητές του, και επίσης είναι ένας τρόπος στήριξης στο πρόσωπό του μετά το ατυχές συμβάν. Βέβαια πρόκειται για μία μακροπρόθεσμη σκέψη και στην ουσία της συζήτησης, για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι δύο πλευρές πρόκειται να μπουν στους επόμενους μήνες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook      

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.