ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Λουτσέσκου για τις δυο ενδεκάδες εν όψει του αυριανού φιλικού

Γιώργος Ζαΐρης28 Ιουνίου 2022

Στην πρωινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Απελντοορν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε με δυο διαφορετικές ενδεκάδες πάνω στην τακτική. 

Ουσιαστικά με δυο δεκάδες αφού τόσο ο Κοτάρσκι όσο και Ζίβκοβιτς συμμετείχαν και εναλλάξ κάθονταν κάτω από την εστία. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν αυτές τις δυο ενδεκάδες να τις δούμε να αγωνίζονται αύριο στις 20:00 στο φιλικό απέναντι στην Γκοου Αχεντ. 

Στη μια (μένει να φανεί αν θα είναι στο τέρμα ο Ζίβκοβιτς ή ο Κοτάρσκι) στο δεξι άκρο της άμυνας ήταν ο Λύρατζης στο αριστερό ο Τσαούσης με τον Ινγκασον και τον Κουλιεράκη στο κέντρο της. Μπροστά ο Σβαμπ με τον Τσιγγάρα και σε ρόλο δεκαριού ήταν ο Καντουρί. 

Ο Κουαλιάτα στο ένα άκρο της επίθεσης στο άλλο ο Κωνσταντέλιας κα στην κορυφή ο Τσόλακ. Αντίστοιχα στη δεύτερη ομάδα, ο Σάστρε ήταν στα δεξιά της άμυνας, ο Ράφα Σοάρες στο αριστερό με τους Κάργα-Παναγιώτου ως στόπερ. 

Ο Αουγκούστο με τον Ντάντας ήταν στα χαφ πιο μπροστά ο Φιλίπε Σοάρες και στην κορυφή ο Ολιβέιρα. Ο Ρικάρντο ήταν αριστερό εξτρέμ και ο Λάμπρου δεξι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.