Οι «σίγουροι» και τα… ερωτηματικά

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που διαρρέουν από την Αλκμήνης, την ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις καθώς επίσης και να τρέξουν εξελίξεις στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων και η «Μ» και το metrosport.gr καταγράφουν τα τωρινά δεδομένα, εννιά ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας. 

Η αλήθεια είναι ότι το κύριο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο διάστημα από 26 Ιουνίου έως και τις παραμονές του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα (27/7). Από τότε τουλάχιστον ο Τόλης Τερζής θέλει να έχει στη διάθεσή του την πλειοψηφία των παικτών. Σε μεταγραφικό επίπεδο, αν δεν υπάρξει ανατρεπτική εξέλιξη, εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα τελειώσει το ζήτημα του επιθετικού, του αμυντικού χαφ, ενδεχομένως και του κεντρικού αμυντικού καθώς χθεσινές πληροφορίες της «Μ» και το metrosport.gr ανέφεραν ότι πήγε πίσω αυτό του ακραίου επιθετικού. 

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον ολοκληρωθούν τρεις μεταγραφές, θα έχει υλοποιηθεί ένας από τους στόχους της επόμενης εβδομάδας. Στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων, τόσο ο Αντρε Γκρέι όσο και ο Μπριάν Νταμπό έχουν ενημερωθεί για τις αποφάσεις της ομάδας και αυτή τη στιγμή… κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά. Για τον πρώτο επικρατεί η εκτίμηση ότι θα προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας. 

Γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας των Βρετανών, ο Παλίκουτσα γνωρίζει ότι το πιθανότερο είναι να μην γίνει αυτό εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του μήνα. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Τζαμαϊκανός επιθετικός θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Σέικ Ντουκουρέ ο οποίος επίσης γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται αλλά οι ουσιαστικές συζητήσεις με τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού θα γίνουν εφόσον αποκτηθεί αμυντικός χαφ. 

Σε ότι αφορά τον Μόουζες Οντουμπάτζο, ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του, ομοίως και ο Μάρβιν Πίρσμαν οπότε αμφότεροι θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Αλλαγή δεδομένων διαπιστώνεται στην υπόθεση του Φαμπιάνο Λέισμαν. Κάποια στιγμή ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε εκφράσει την πρόθεση αποχώρησης, πλέον όμως δείχνει να κάνει δεύτερες σκέψεις. 

Παράλληλα, στην ΠΑΕ Αρης δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του οπότε μαζί με τους παίκτες που έχουν συμβόλαια θα είναι κανονικά «παρών» στην προετοιμασία. Στο μέτωπο των πωλήσεων, εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Μπραντλεϊ Μαζικού. Εφόσον η Σερβέτ ανεβάσει την προσφορά της, ο Αρης θα υπογράψει το συμβόλαιο παραχώρησης. Αν όχι, ο Κογκολέζος αριστερός οπισθοφύλακας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.