Σερβικά ΜΜΕ: Εκεί συνεχίζει ο Ματέο Γκαρσία!

Metrosport Team16 Ιουλίου 2020

Τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη έχουν τελειώσει ή φτάνουν στο τέλος τους και έτσι οι μεταγραφικές αναφορές γίνονται όλο και περισσότερες. Μια εξ αυτών κάνει λόγο για συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με την Ρασίνγκ Κλουμπ για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mozzartsport, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τους Αργεντίνους για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία έναντι 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων! Τις προηγούμενες ημέρες φαινόταν πως ο Αρης ήταν πιο κοντά στον Αργεντινό εξτρέμ, ωστόσο οι Σέρβοι φαίνεται να δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα.

Μάλιστα τονίζεται ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία όμως δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά αυτό προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται και η πιθανότητα επιστροφής του Ματέο Γκαρσία στην Ελλάδα, σημειώνεται όμως ότι η πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ ήταν πιο συμφέρουσα για τον Ερυθρό Αστέρα καθώς κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης που έκανε πέρυσι η ομάδα του Βελιγραδίου για την απόκτηση του παίκτη από τη Λας Πάλμας (σ.σ. 2,2 εκατομμύρια ευρώ). Επίσης, γίνεται αναφορά στην απόκτηση των Σπιριντόνοβιτς και Κατάι από τον Ερυθρό Αστέρα και πως ο Γκαρσία δεν είναι στα πλάνα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.