Οι Rolling Stones στην πρώτη θέση ροκάροντας όπως παλιά

Metrosport Team26 Απριλίου 2020

Οι Rolling Stones έφτασαν στην κορυφή του chart iTunes των ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Το τραγούδι «Living In A Ghost Town»κέρδισε αστέρια, όπως των Travis Scott, The Weeknd και Drake. Το θρυλικό συγκρότημα, που αποτελείται από τους Mick Jagger, Keith Richards, και οι 76, ο Ronnie Wood, 72, και ο Charlie Watts, 78, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι την Πέμπτη. 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον Zane Lowe στην Apple Music, ο τραγουδιστής Mick και ο κιθαρίστας Keith μίλησαν για το άλμπουμ τους και το τρέχον κλίμα της μουσικής βιομηχανίας, με τον τραγουδιστή να παραδέχεται: «[Το τραγούδι] αντηχεί με τις εποχές που βρισκόμαστε τώρα»

Η ανακοίνωση έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Γεια σας, ήμασταν στο στούντιο ηχογραφώντας κάποιο νέο υλικό πριν από το κλείσιμο. Υπάρχει ένα τραγούδι που νομίζω ότι θα ταιριάζει με τις εποχές που ζούμε και ονομάζεται Living In A Ghost Town, ελπίζω να σας αρέσει!.

Πολύ σύντομα η ιστορία του. Γράψαμε αυτό το κομμάτι πριν από ένα χρόνο στο Λος Άντζελες. Ο Μικ και εγώ αποφασίσαμε ότι αυτό πρέπει να το δημοσιεύσουμε αυτή τη στιγμή. Εδώ λοιπόν το έχετε, Living in A Ghost Town. Μείνε ασφαλής!».

Ο Mick μίλησε για την προέλευση του τραγουδιού τονίζοντας: «Δεν γράφτηκε για τώρα, αλλά γράφτηκε για την πιθανότητα να βρίσκεσαι σε ένα μέρος γεμάτο ζωή, και να λείπεις από τη ζωή, να το πω έτσι. Είναι πολύ κοντά στις εποχές που ζούμε τώρα».

Ο μουσικός παραδέχτηκε ότι αποφάσισε να τροποποιήσει τους στίχους καθώς πίστευε ότι μερικά μηνύματα στο τραγούδι ήταν «λίγο περίεργα».

Συνέχισε: «Δεν ξέρω σε ποιο πλαίσιο σκέψης έπρεπε να είμαι. Εννοώ ότι ήταν ημι-χιουμοριστικό, τότε έγινε λιγότερο χιουμοριστικό και δεν ξέρω.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.