Οι ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις του κορωνοϊού στην ελληνική κοινωνία

Metrosport Team23 Απριλίου 2020

Η ελληνική κοινωνία έχει δοκιμαστεί σκληρά την τελευταία δεκαετία. Πρώτα με την οικονομική κρίση και τα μνημόνια του 2009 και τώρα με την πανδημία του CoVid-19. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να καταγράψουμε τις αντιδράσεις μας, τις δυσκολίες μας, αλλά και την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε μια διαδικτυακή έρευνα με τίτλο

ΟΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έρευνα οργανώνεται από το Ινστιτούτο Ψυχολογίας και Υγείας, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στην ελληνική κοινωνία.

Πατώντας τον σύνδεσμο https://tinyurl.com/erevna2020 εμφανίζονται ερωτήσεις τις οποίες καλείστε να απαντήσετε ΑΝΩΝΥΜΑ. Οι απαντήσεις σας πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου θα γίνει η ανάλυση των δεδομένων.

Mπορείτε επίσης να βρείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα του Ινστιτούτου Ψυχολογίας και Υγείας https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2993614944035427&id=572081929522086%3Fsfnsn%3Dmo

Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει να κατανοήσουμε το αποτύπωμα που θα αφήσει η σημερινή κρίση, καθώς και να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αξίζει να αφιερώσετε 20-30 λεπτά στον υπολογιστή ή το tablet σας για να καταγράψετε τη δική σας προσωπική εμπειρία αυτόν τον καιρό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.