Οι πρώτες σκέψεις Ραζβάν για τις θέσεις των νέων αποκτημάτων

Κώστας Πετρωτός29 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ, Γ. ΖΑΪΡΗΣ

Από τις πρώτες προπονήσεις στην Ολλανδία, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις σκέψεις του Λουτσέσκου για τις θέσεις που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αυτούς, βέβαια, για τους οποίους υπάρχουν ερωτηματικά και όχι παίκτες όπως ο Ράφα Σοάρες που παίζει στα αριστερά και ο Γιάννης Κάργας που κινείται στο κέντρο της άμυνας.

Ας αρχίσουμε με τον Ντάντας που στις ασκήσεις που γίνονται στις προπονήσεις χρησιμοποιείται κυρίως ως οκτάρι στο γνωστό 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού. Χθες το πρωί, για παράδειγμα, ήταν αρχικά στο πλευρό του Αουγκούστο, ενώ προς το τέλος δοκιμάστηκε στην θέση «10», στέλνοντας τον Φιλίπε Σοάρες λίγο πιο πίσω.

Σε ό,τι αφορά στον «Νίκο», όπως τον αποκαλεί ο Λουτσέσκου, Κουαλιάτα, προς το παρόν χρησιμοποιείται μόνο ως αριστερός εξτρέμ και το ίδιο συμβαίνει και με τον Αντρέ Ρικάρντο, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για την συνέχεια. Αλλωστε, ακόμη δεν έχουμε δείγμα από φιλικούς αγώνες που θα είναι και το πλέον αξιόπιστο κριτήριο για τις σκέψεις του προπονητή του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.