Οι πρώτες εντυπώσεις από τον ευδιάθετο Ζίβκοβιτς

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2020

Έτοιμος να προσφέρει άμεσα, έστω και για κάποια λεπτά, έδειξε να είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, όπου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76' στη θέση του Πέλκα, πήρε κατευθείαν πρωτοβουλίες και άμεσα έκανε δύο τελικές προσπάθειες, η πρώτη στο 79', όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, προχώρησε και σούταρε χωρίς δεύτερη σκέψη λίγο δίπλα από την εστία του Νάγκι και η δεύτερη στο 84', με σουτ στην κλειστή γωνία που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.  

Μέτρησε, ακόμη, δύο επιτυχημένα γεμίσματα, μία πάσα, ένα λάθος και δύο κλεψίματα, σε 19 λεπτά συμμετοχής. Στα θετικά, ότι έδειξε να μην φοβάται να δοκιμάζει το αριστερό του πόδι και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις, καθώς πατούσε συχνά περιοχή. Αν έρθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, σίγουρα, θα προσθέσει στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ ποιότητα και γκολ.  

Βέβαια, ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι πέρσι σημείωσε μόλις τέσσερις συμμετοχές και, σίγουρα, θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει στο 100%, αλλά και για να μπολιαστεί με το υπόλοιπο σύνολο και να μάθει τους συμπαίκτες του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.