Οι προτάσεις του Μιχάλη Βραζιλιάνου για την Τετάρτη (12/2)

Μιχάλης Βραζιλιάνος12 Φεβρουαρίου 2020

Κάποτε, κάπου, κάποιος (δεν θυμάμαι ποιός δυστυχώς), είχε πει το εξής : Το παπούτσι που ταιριάζει στον έναν, χτυπάει έναν άλλο. Δεν υπάρχει συνταγή για τη ζωή που να ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις.

Ατάκα σοφή θα έλεγα, ατάκα ωστόσο η οποία προσαρμόζεται μια χαρά και στο δικό μας θέμα, το στοιχηματικό, εδώ όπου έχουμε προβλήματα που πηγάζουν από τα πονταρίσματα σε φαβορί που καταλήγουν στον κουβά και παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε χρόνια τώρα. Ναι, δεν υπάρχει συνταγή που να σου «δείχνει» κάθε αγωνιστική το μυστικό της επιτυχίας διότι πολύ απλά, το ποδόσφαιρο είναι μαγεία, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ακόμη και μεταξύ δύο ομάδων που παίζουν συνέχεια…

Παράδειγμα, το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος και το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός λίγες ώρες αργότερα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Αποκομίσατε ασφαλή ή έστω… χρήσιμα συμπεράσματα; Αμφιβάλλω… Εδώ λοιπόν, με αυτό όπως και τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχουμε στην διάθεσή μας το διήμερο που ξετυλίγεται με χάρη -και μυστήριο- μπροστά μας (ρεπό η στήλη αύριο, οπότε σήμερα κιόλας θα δούμε και τα αυριανά παιχνίδια μαζί με τα σημερινά…), θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ας δούμε όμως ποια φαβορί μπορούμε να εμπιστευτούμε και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά που επέλεξα είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Σήμερα : Απόλλων Λεμεσού (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Ολυμπιακός (από το ημίχρονο…), Μεζοκόβεσντ Ζόρι, Παρί Σεν Ζερμέν (από το ημίχρονο το διπλό με το «Χ-2 ημίχρονο-τελικό» απλά στην κάλυψη), Μπίντβεστ Βιτς (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Αλκμααρ (από το ημίχρονο…), Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Ρέιντζερς *, Λίβινγκστον *, Σέλτικ (από το ημίχρονο…), Σεντ Τζόνστον, Χιμπέρνιαν *, Γουέστ Μπρομ., Πρέστον (η απόδοση στο διπλό της αποτελεί πρόκληση…), ΚΡ Ρέικιαβικ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Πόρτο (από το ημίχρονο…), Γκρέσια, Αλαχουλένσε, Ντεπ. Σαν Κάρλος.

Αύριο : Αλ Ετιφάκ, Τραμπζονσπόρ (με κάλυψη στον άσο), Σίβασπόρ * και τέλος, Φέγενορνντ…

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 1

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1(Χ)

ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Αθλέτικ Μπιλμπάο… Ενδεικτικά, με 15 metro στον άσο της και 05 στην κάλυψη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ Χ

ΛΟΥΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 2

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΦΟΥΛΑΜ Χ

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ Χ

ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΦΑΡ ΡΑΜΠΑΤ – ΡΑΖΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Χ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Χ

ΧΑΝΤΕΣΡΦΙΛΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ Χ

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ 1

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. 2

ΛΥΩΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ Χ

ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ Χ

ΦΙΤΕΣΕ – ΑΓΙΑΞ Χ

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΝΤΕΡΜΠΙ Χ

ΣΤΟΟΥΚ – ΠΡΕΣΤΟΝ 2

ΑΝΤΒΡΠ – ΓΚΕΝΚ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,10 metro τη στήλη…

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κλείνουν τα σύνορα ΟΛΩΝ των χωρών μετά από όλα όσα ακούγονται και διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα σε ό,τι αφορά στο νέο κορονοϊό… Τι περιμένουν δηλαδή, αυτή η πολύ σοβαρή απειλή για όλο τον κόσμο να χτυπήσει και τη πόρτα μας; Τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να χτυπήσει ο ιός σύμφωνα με την εκτίμηση επιδημιολόγου δημόσιας υγείας του Χονγκ Κονγκ αν δεν ελεγχθεί. Πώς να ελεγχθεί όμως όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.