Οι προτάσεις του Ατρομήτου Πλαγιαρίου

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Ο παράγοντας του Ατρόμητου Πλαγιαρίου Κώστας Παπαστεριανός μίλησε στη Μετροσπορτ για τις κινήσεις της ομάδας του το προηγούμενο διάστημα ενώ έκανε και κάποιες προτάσεις για τη συνέχεια: «Απέδωσαν τα μέτρα που πήραμε κατά της εξάπλωσης του κορωνοιού. Είχα- με τρία διαφορετικά αποδυτήρια για την ανδρική ομάδα, το εφηβικό και την ακαδημία, με δελτίο εισόδου-εξόδου και χωρίς την παρουσία γονέων στις προπονήσεις. 

Επτά άτομα από πλευράς διοίκησης φρόντιζαν ώστε να τηρούνται τα μέτρα». Για την συνέχεια επισήμανε: «Όπως αναφέραμε και στην τηλεδιάσκεψη είμαστε υπέρ, να γίνει πρωτάθλημα ενός γύρου, ή με λίγες εμβόλιμες. Από κει και πέρα να συνεχιστεί η διαδικτυακή εξυπηρέτηση των σωματείων στο κομμάτι των δελτίων ακόμη και όταν τελειώσει το λοκντάουν, αλλά και να συνεχίζουν να δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα των σωματείων μέσω μέσεντζερ. Ακόμη να φροντίσει η ΕΠΣΜ ώστε να βρεθούν χορηγοί προκειμένου να βοηθηθούν τα σωματεία».

Ανακοίνωση του Ατρομήτου Πλαγιαρίου για Μπακατώρου

Σε ανακοίνωση του ο Ατρόμητος αναφέρει τα εξής: Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για τις καταγγελίες των Ελληνίδων αθλητριών μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου.
Θα θέλαμε απλά να επισημάνουμε ότι ο αθλητισμός για εσάς κύριοι που προβαίνετε σε αυτές τις ενέργειες δεν σας θέλει και πρέπει επειγόντως να χαθείτε από αυτόν. Ο χώρος του αθλητισμού είναι ο χώρος που διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας , είναι ο χώρος που μαθαίνουμε τους αθλητές μας ,τι σημαίνει το «ευ αγωνίζεσθαι» , τι σημαίνει «σεβασμός», τι σημαίνει βοηθάω συμπαίκτες και αντιπάλους στις δύσκολες στιγμές, τι σημαίνει θυσίες, αγάπη και αλληλεγγύη.
Ο χώρος του αθλητισμού είναι εδώ που κάποιοι από εμάς έχουμε το προνόμιο να λέμε ότι ανήκουμε και εσάς δεν σας θέλουμε. Να πάρετε τις οποίες υπηρεσίες νομίζετε ότι έχετε προσφέρει και να πάτε στο διάολο διότι εκεί σας αξίζει να είστε και εκεί σας αξίζει να μείνετε με αυτά που κάνετε. Όσον αφορά τα κορίτσια μπράβο σας που βρίσκετε το θάρρος να μιλήσετε έστω μετά από τόσα χρόνια και να ξέρετε ότι όλοι "εμείς" και όλα τα παιδιά που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό είμαστε συνοδοιπόροι σε κάθε σας βήμα πολύ απλά διότι η οικογένεια του αθλητισμού αυτό ξέρει και αυτό πρέπει να κάνει , να βοηθάει τα παιδιά της 
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.