Οι προτάσεις από MLS για τον Πάλμα, το «όχι» του Άρη και το πρότζεκτ για τον 22χρονο

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουλίου 2022

Η χθεσινή εμφάνιση του Λουίς Πάλμα κόντρα στην Γκόμελ ήταν μια πρώτη δικαίωση του ανθρώπων του Άρη, που πίστεψαν στον 22χρονο μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, του προσέφεραν τετραετές συμβόλαιο και τον...ανάγκασαν να βγει για πρώτη φορά από την χώρα του προκειμένου να κάνει το ευρωπαϊκό του όνειρο πραγματικότητα. 

Στον αγώνα με την Γκομελ, τα έκανε όλα! Εκείνος ήταν που άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή με το πέναλτι που κέρδισε και ολοκλήρωσε το πάρτι με δύο ασίστ κι ένα γκολ. Ο 22χρονος είναι προσωπική επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος είδε τον ποδοσφαιριστή ως μια μεγάλη επένδυση, τον έφερε από το Πρωτάθλημα της Ονδούρα έναντι περίπου 200 χιλιάδων ευρώ και για την ώρα δικαιώνεται. 

Ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις για τον Πάλμα, μια εκ των οποίων μάλιστα έφτασε σήμερα από ομάδα του MLS. Η απάντηση του Άρη στην προσφορά των 2 εκατομμυρίων ευρώ ήταν αρνητική καθώς εκτιμάται ότι οι μετοχές του, με εμφανίσεις όπως η χθεσινή, θα εκτοξευτούν και ο Άρης μπορεί από το πρότζεκτ στο οποίο επένδυσε πέρυσι τον Ιανουάριο να βγάλει τεράστιο όφελος. 

Ήδη οι Κιτρινόμαυροι έχουν βάλει ως βάση για την έναρξη συζητήσεων προς κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα, που μπορεί να καταθέσει πρόταση για τον Πάλμα, τουλάχιστον τα 5 εκατομμύρια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.