Οι προπαγανδιστές επιστράτευσαν και τον θλιβερό «κλώνο» του «Αλέ»!

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2019

Νέα άθλια πρόκληση από την ΕΡΤ που παραχώρησε φιλοξενία και βήμα στον γυρολόγο Αναστόπουλο και του επέτρεψε να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ και να υποστηρίξει συγχρόνως όλα τα ξεράσματα της σκευωρίας σε βάρος του Δικέφαλου.

Δεν έχω καμία ενημέρωση, αν υπήρξε αντίδραση από πλευράς επίσημου ΠΑΟΚ, για τη νέα βάναυση – στην κυριολεξία – πρόκληση που είχαμε την Κυριακή το βράδυ, μέσα από την εκπομπή “Αθλητική Κυριακή” της οποίας οι συντελεστές για ακόμα μία φορά απροκάλυπτα παραχώρησαν φιλόξενο βήμα σ’ ένα “σημαίνων στέλεχος” της επιστημονικής κοινότητας του Πειραιά προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του. Απόψεις περί του ελληνικού ποδοσφαίρου ως όφειλε σύμφωνα με το πρόγραμμα και όχι περί της “παρουσίας” στο θεσμό της ομάδας που έχει γίνει μπελάς και εφιάλτης της δικής του. Κι όταν μιλάμε για “σημαίνων στέλεχος” μην παρασυρθείτε και πάει το μυαλό σας σε κάποια σοβαρή προσωπικότητα, από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι παρά ένα απολειφάδι του χώρου. Ένας ασόβαρος γυρολόγος κόουτς, με ρεκόρ απολύσεων, ο οποίος βρίσκεται στα δύσκολα και ψάχνεται για να ανοίξει καμία πόρτα.

Ως εκ τούτου, έχει έναν λόγο παραπάνω να “θυσιαστεί” αναπληρώνοντας και συμπληρώνοντας κατά κάποιο τρόπο, έστω και για λίγο, τον Καραπαπά ή τον μπάρμπα Σάββα. Προσκεκλημένος λοιπόν της ελληνικής τηλεόρασης για να εκφράσει την άποψή του για τους αγώνες του πρωταθλήματος και για την πορεία των ομάδων, ο Νίκος Αναστόπουλος, γνωστός και ως “κλώνος” του «Αλέ», αντί να επικεντρωθεί στο θέμα, άφησε άφωνους τους τηλεθεατής ξιφουλκώντας έτσι στα καλά καθούμενα εναντίον του ΠΑΟΚ! Και τι δεν είπε ο φελλός; Αγνοώντας επιδεικτικά τον λόγο για τον οποίον εκλήθη στην εκπομπή ξεκίνησε, με ύφος εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να απαιτεί την άμεση (ακόμα και εντός 24 ωρών) απόφαση της επιτροπής που είχε αναλάβει την εκδίκαση της γνωστής κατασκευασμένης σκευωρίας σε βάρος του Δικέφαλου. Τονίζοντας με οξύτατο ύφος πως αυτή η υπόθεση πρέπει να κλείσει και να διευθετηθεί άμεσα, χωρίς μάλιστα να λάβει μία απάντηση από τους παριστάμενους, ούτε και από τον Σαλονικιό δημοσιογράφο, γι’ αυτό το εκτός τόπου και χρόνου παράλογο, παράτυπο και ατελέσφορο αίτημά του.

Ναι, καλά ακούσατε, αυτά είπε και δυστυχώς δεν γύρισαν ούτε τα τραπέζια ανάποδα για να πέσουν όλα στο κεφάλι του. Δεν βρέθηκε κανείς να τον ρωτήσει, αλήθεια βρε απίθανε; Εσύ και η ομάδα σου ζητάτε αυτές οι… σοβαρές υποθέσεις να καθαρίσουν άμεσα, τη στιγμή που το δισάκι σας είναι φορτωμένο με ένα σωρό εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις που μετακυλίονται όπως τα ληξιπρόθεσμα χρέη σας με την πιθανότητα κάποια στιγμή να παραγραφούν; Μιλάτε εσείς που επί χρόνια δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για επίσημες καταγγελίες του στημένου παιχνιδιού σας με τη Βέροια; Εσείς που τρέμει κάθε πρωί το φυλλοκάρδι σας μήπως ακούσετε ότι πίσω από την υπόθεση Τζήλου κρύβετε κάποιος δικό σας; Υποθέσεις που συναγωνίζονται σε χρονική διάρκεια την κατασκευή του γιοφυριού της Άρτας; Τι άλλο θα ακούσουμε

Βέβαια, το δίδυμο των συντελεστών έδειχνε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του «μουστάκια», ωστόσο, όμως τον άφηνε όχι μόνο να ολοκληρώσει την επίθεσή του εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά και να συμπληρώσει το όλο σκεπτικό του το οποίο έκρυβε και την τοποθέτησή του απέναντι στην προεδρική σφαγή του Λιμανιού. Ο πονηρός “μουστάκιας” πήρε άμεσα θέση δίπλα στον Μαρινάκη, ποντάροντας ασφαλώς ότι αυτός έχει σήμερα τα κόζια και ότι είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή, εκτιμώντας την “προσφορά” του και την προχθεσινή του τοποθέτηση, υπάρχει το ενδεχόμενο να του ανοίξει την πόρτα στου Ρέντη. Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν είχαμε άλλη μία πρόκληση από την ηθική μας τηλεόραση. Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω αν υπήρξε αντίδραση από τον επίσημο ΠΑΟΚ.

Το Ελληνικό ίδρυμα Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης ολοφάνερα πλέον έχει μετατραπεί σε ένα φιλόξενο βήμα για τον οποιωνδήποτε αποδεδειγμένα διάκειται εχθρικά προς τον ΠΑΟΚ. Προφανώς και θα συνεχίσει έτσι αν κάποιοι θαρραλέοι και δυναμικοί δεν φτάσουν μέχρι το περιβάλλον του πρωθυπουργού και τον ενημερώσουν ότι τέτοιες τακτικές και συμπεριφορές είναι πολύ επιζήμιες για την κυβέρνησή του. Ο κ. Ζούλας προφανώς ελέγχεται ή εν πάση περιπτώσει αδιαφορεί για πράγματα τα οποία δεν είναι τόσο απλά και ασήμαντα όσο νομίζουν μερικοί.

Υ.Γ.: Αλήθεια ποια είναι η Σουζάνα και ποιος ο ρόλος της στη σκευωρία του ΠΑΟΚ;

Από την έντυπη έκδοση της Metrsport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.