Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Αντρέ Ρικάρντο στην Τούμπα!

Metrosport Team02 Ιουνίου 2022

Ο Ράφα Σοάρες δεν θα είναι η μοναδική επιλογή του ΠΑΟΚ από την Πορτογαλία καθώς στο πλάνο έχει μπει και ο Αντρέ Ρικάρντο, σύμφωνα με Πορτογαλικά μέσα.

Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό που φέτος αγωνίστηκε στην Φαμαλικάο και μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου, με τους Ιβηρες να κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Πάντως πρέπει να αναφέρουμε πως από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ο Ρικάρντο είναι επιλογή επένδυσης, θα αγωνιστεί αρχικά στον ΠΑΟΚ Β' και δεν σχετίζεται καθόλου με τους παίκτες που ψάχνει ο Ζοζέ Μπότο για την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Κλεισμένη συμφωνία για την απόκτηση δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών: του Ράφα Σοάρες και του Αντρέ Ρικάρντο έχει ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα που έχει αθλητικό διευθυντή τον Πορτογάλο Ζοζέ Μπότο, εγγυήθηκε τις δύο ενισχύσεις με «μηδενικό κόστος».

Ο Ράφα Σοάρες, ένας 27χρονος αριστερός μπακ, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βιτόρια ντε Γκιμαράες, μια ομάδα με την οποία συνδέθηκε για τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ισχύει για τρεις σεζόν.

Ο Αντρέ Ρικάρντο ένας 21χρονος μεσοεπιθετικός που θα υπογράψει για τέσσερις σεζόν. Ήταν στην Φαμαλικάο εκεί που αγωνίστηκε κυρίως με την δεύτερη ομάδα της, παίζοντας φέτος μόνο τέσσερα παιχνίδια για την κύρια ομάδα.

Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Μπράγκα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.