«Οι πιθανότητες υπέρ της παραμονής του Ρέι στην Γοδόι»

Metrosport Team24 Απριλίου 2020

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στον ΠΑΟΚ για να πάρει θέση βασικού. Ηταν η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή τερματοφύλακα τα τελευταία χρόνια στον Δικέφαλο, όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που τον ήθελαν με αυτή τη μεταγραφή να μπαίνει στο top-3 των τερματοφυλάκων της Εθνικής Αργεντινής.

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Ρέι, τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Γοδόι Κρουζ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει την ευκαιρία να μείνει στην Μεντόσα καθώς ο ΠΑΟΚ δεν βλέπει με κακό μάτι την ανανέωση του δανεισμού του.

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Ναουέλ Φερέιρα, αναφέρει στο twitter πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει στην Γοδόι ο Ρέι και πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα να επεκτείνει τον δανεισμό του.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως το συμβόλαιο του Ρέι τελειώνει το καλοκαίρι του 2021, και όχι το 2023 όπως αναφέρεται στο argfc.com, οπότε ίσως θα πρέπει να ανανεωθεί εκ νέου το συμβόλαιο του Αργεντίνου κίπερ με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να παραμείνει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.