Οι πιθανότητες για τον Ματέο Γκαρσία

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2021

Ο Ματέο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αποψινού ντέρμπι της Τούμπας, αλλά η συμμετοχή του στο αρχικό πλάνο του Άκη Μάντζιου ακόμη “παίζεται”. 

Για την ακρίβεια θα ξεκαθαρίσει πριν από τη σέντρα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες καθώς ο Αργεντινός προέρχεται από τραυματισμό κι έχοντας μόλις δύο “γεμάτες” προπονήσεις στα πόδια του η συμμετοχή του στοιχειοθετεί ρίσκο. 

Ωστόσο, ο ρόλος στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας είναι κομβικός και ειδικά σε ανοιχτό γήπεδο, καθώς έχει την εκρηκτικότητα, την ποιότητα και τεχνική για να αξιοποιήσει το transition παιχνίδι, ενώ μπορεί να φανεί χρήσιμος και στο “ένας εναντίον ενός”.

Τα τελευταία 24ωρα ο Άκης Μάντζιος είναι συνεχώς “πάνω” από τον Ματέο Γκαρσία, έχει κάνει διαδοχικές συζητήσεις μαζί του τόσο για την κατάστασή του όσο και για τον ρόλο που θέλει να έχει μέσα στο γήπεδο, είτε παίζοντας πίσω από τον φορ είτε στα άκρα.

 Αυτό που μένει πλέον είναι ο προπονητής του Αρη να πάρει την τελική του απόφαση, απαντώντας στο ερώτημα: αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Αργεντινός ή θα τον αφήσει στον πάγκο και θα τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του ντέρμπι;

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι έχουν συμπεριληφθεί και οι: Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Σούντγκρεν, Γκανέα, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.