Οι πιθανότητες για Καμαρά, το σενάριο συνύπαρξης με τον Γκρέι και οι άλλοι...

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Το σενάριο συνύπαρξης των Αντρε Γκρέ-Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης του Αρη μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστικό προς την κατεύθυνση επίλυσης του σχετικού προβλήματος αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν αρκετές δυσκολίες για να φτάσει στο σημείο να γίνει και εφικτό.

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος απέφυγε την επιβεβαίωση ή διάψευση κάθε πληροφορίας, έχει επιβεβαιωθεί από τον Αρη η πρόθεση δημιουργίας προϋποθέσεων επιστροφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο «Κλ. Βικελίδης». Δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος αλλά δεν έχει απορριφθεί κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Αυτό της αγοράς μάλλον δεν συγκεντρώνει πιθανότητες λόγω του ύψος του αντιτίμου και του ότι ο Αρης ήδη βρίσκεται σε διαδικασία αποπληρωμής μιας άλλης αγοράς (σ. σ. Μάνου Γκαρθία). Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει εκφράσει επισήμως το ενδιαφέρον του καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για μια win win κατάσταση. 

Στη συζήτηση με τον Αλαν Πάρντιου κατέληξαν στην εκτίμηση ότι τα χαρακτηριστικά του Καμαρά ταιριάζουν μ’ αυτά του Γκρέι οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι οι δύο επιθετικοί μπορούν να βρουν χημεία και να οδηγήσουν στη λύση ενός προβλήματος που δείχνει να αντιμετωπίζει ο Αρης τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση. 

Ο δε Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δείχνει να μην υπολογίζει τον Μαυριτανό επιθετικό αν και ουσιαστικά συμπεράσματα θα βγουν στους αγώνες που ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο και κυρίως από το αν θα τον αξιοποιήσει ο Μίτσελ. 

Προς το παρόν δεν δείχνει αυτή την πρόθεση, ίσα-ίσα που πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι είναι υπέρ της προσθήκης διαφορετικού στιλ επιθετικού. Τρίτον, αν δεν αλλάξει κάτι ο 28χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην «κατάψυξη» πράγμα αρκετά αρνητικό για το σημείο της καριέρας του.

Βέβαια αυτή είναι η οπτική του Αρη. Ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να θέλει να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του παίκτη και να ψάξει να τον παραχωρήσει (υπό τη μορφή πώλησης) σε άλλη ομάδα καθώς ετησίως ο Καμαρά εισπράττει ποσό άνω του 1.000.000 ευρω. Δεύτερον, παραμένει αδιευκρίνιστο το κατά πόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στον Αρη καθώς η αλήθεια είναι ότι το περσινό καλοκαίρι ήθελε να αποχωρήσει, το είχε ομολογήσει εξάλλου μετά τον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. 

Κατ’ επέκταση, αν πραγματικά υπάρχουν προϋποθέσεις επιστροφής του Καμαρά θα φανεί μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες. Από τον τρόπο διαχείρισης του παίκτη από τον Μίτσελ. Κι έτσι ο Αρης στα μέσα του Νοέμβρη θα ξέρει αν έχει ελπίδες ή αν θα πρέπει να αποταθεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.