Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ηρακλή στο FEC

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2021

Αποστολή εξετελέσθη στην πρώτη φάση του FIBA Europe Cup από τον Ηρακλή με το 3/3 που έκανε στη «φούσκα» του Ντεν Μπος όμως η προσπάθεια στη διοργάνωση μόλις άρχισε. Οι «κυανόλευκοι» προκρίθηκαν στους «16» και βέβαια στοχεύουν ψηλά στη διοργάνωση.

Στους «16» θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άνβιλ (Πολωνία), Μπαλκάν (Βουλγαρία), Κίεβ Μπάσκετ (Ουκρανία), Οραντέα (Ρουμανία), Ντεν Μπος (Ολλανδία), Ρίλσκι Σπορτ (Βουλγαρία). Η κλήρωση θα γίνει στο Μόναχο την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Οι αγώνες θα γίνουν σε έδρα που θα ορίσει η FIBA το διάστημα 23-25 Μαρτίου, ενώ στην ίδια έδρα θα γίνει και ο αγώνας, μετέπειτα, των "8". Ο Ηρακλής είναι στους "ισχυρούς" των "16" του θεσμού, μαζί με τις Σταλ (Πολωνία), Σίμπιου (Ρουμανία), Πάρμα Περμ (Ρωσία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Προμετέι (Ουκρανία), Ιρόνι Νες Ζιόνα (Ισραήλ), Φρίμπουρ (Ελβετία).

Στους "αδύναμους" είναι οι Μονς, Ρέτζιο Εμίλια, που όμως επειδή ήταν στον Όμιλο του ΗΡΑΚΛΗ, δεν θα κληρωθούν μαζί του στους "16".

Συνολικά θα γίνουν 4 "μίνι" τουρνουά ("φούσκες") σε 4 πόλεις που θα ορίσει η FIBA για τη φάση των "16" και των "8". Αργότερα θα αποφασιστεί και η έδρα του Final-4 που θα γίνει τέλη Απριλίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.