Οι πέντε απειλές της Μαρσέιγ προς τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός30 Μαρτίου 2022

Για τον Αρκάντιους Μίλικ το metrosport.gr έκανε χθες ειδική αναφορά, αναδεικνύοντας την αξία του και τον σημαντικό ρόλο του στην ομάδα της Μαρσέιγ. Το αν τελικά αγωνιστεί ή όχι στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ, είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο, ο Πολωνός φορ δεν είναι η μόνη απειλή.

Υπάρχουν και άλλοι τέσσερις παίκτες που μεσοεπιθετικά δίνουν μεγάλη ισχύ στην ομάδα της Μασσαλίας. Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από τους δύο πίνακες που δημοσιεύουμε και παρουσιάζουν όλους τους σκόρερ, αλλά και εκείνους που έχουν μοιράσει ασίστ στην φετινή Μαρσέιγ στα 42 ματς που έχει δώσει ως τώρα. Η λίστα αφορά σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που δείχνει ανάγλυφα την επιδραστικότητα αυτών των παικτών στο παιχνίδι της Μαρσέιγ. Πλην του Μίλικ με τα 20 γκολ και την μία ασίστ, υπάρχουν ακόμη:

-Ντιμίτρι Παγέ: Ο 35χρονος βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, μετρά 11 γκολ και 10 ασίστ. Εχει την ικανότητα να παίξει ακόμη και σέντερ φορ, είναι ο αγαοπημένος της κερκίδας, έχει τεράστια εμπειρία (και από τα αγγλικά γήπεδα με την Γουέστ Χαμ).

-Σενγκίζ Ουντέρ: Ο 24χρονος Τούρκος επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ρόμα, μετρά 11 γκολ και τρεις ασίστ και είναι απειλή για κάθε ομάδα που τον βρίσκει αντίπαλό της.

-Ματέο Γκεντουζί: Ο 23χρονος χαφ, έχει παέι στην Μαρσέιγ από την Αρσεναλ και είναι πιθανό να μείνει. Είναι το μπακ απ του Ενγκολό Καντέ στην εθνική Γαλλίας κι αυτό λέει πολλά. Όπως και τα 4 γκολ και οι 9 ασίστ πουέχει καταγράψει μέχρι σήμερα.

-Ζέρσον: Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε με 20 εκατομμύρια ευρώ από την Φλουμινένσε στην αρχή της σεζόν και είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της Μαρσέιγ. Εχει καταγράψει 5 γκολ και 7 ασίστ... Δεν είναι λίγα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.