Οι Πειραιώτες σεφ που δε θυμήθηκαν ή... θέλουν να ξεχάσουν τον Βιεϊρίνια!

Χάρης Δημαράς02 Ιανουαρίου 2021

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός πλησιάζει (13 Ιανουαρίου) στην Τούμπα, το θερμόμετρο ανεβαίνει και η κόντρα φαίνεται πως απασχολεί ή εμφανίζεται ακόμη και σε τηλεπαιχνίδια όπως το δημοφιλές «Ταξί» στον ΑΝΤ1.

Προσκεκλημένοι και επιβάτες στο «Ταξί» ήταν δύο σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Πέτρος Συρίγος, δηλωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η ερώτηση είχε να κάνει με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αρχηγό του ΠΑΟΚ. Ο Τσουβέλας λοιπόν ρώτησε: «Πώς είναι γνωστός ο ποδοσφαιριστής Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα ντε Φρέιτας;» 

Οι δυο τους λοιπόν αρχικά δε θυμήθηκαν (ή... έκαναν πως δε θυμήθηκαν) ποιος μπορεί να είναι. «Δεν το ξέρω με τίποτα», «είπαμε ελληνικό ποδόσφαιρο», είπαν, «Μήπως Βιεϊρίνιο; Υπάρχει αυτό;», απαντά στη συνέχεια ο Συρίγος, ενώ στην ερώτηση τι ομάδα υποστηρίζουν απάντησαν τον Ολυμπιακό, με τον Σκαρμούτσο να λέει: «Σταματάς το ταξί αν είσαι άλλη ομάδα».

Στο τέλος απάντησαν πάντως, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν κάποια βοήθεια. Ο σκοπός του παιχνιδιού ήταν φιλανθρωπικός και η σωστή απάντηση έδωσε 200 ευρώ. Τώρα αν δεν θυμούνται το κανονικό όνομα του Βιεϊρίνια, μπορούν να βάλουν στο βίντεο να δουν τα γκολ που έχει πετύχει κατά της ομάδας τους ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου, που όταν βλέπει ερυθρόλευκο σεληνιάζεται... 

Δείτε μετά το 38.30 το σχετικό απόσπασμα ή πατήστε ΕΔΩ 


 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.