Οι… παλιοσειρές «φτιάχνουν» τους νέους

Γιώργος Καστάνης04 Δεκεμβρίου 2022

Αποστολή στην Κύπρο: Γιώργος Ζαϊρης - Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης

Το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν είναι ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τους στόχους του δημιουργώντας παράλληλα και ένα σύνολο για τα επόμενα χρόνια. Αυτό προϋποθέτει δουλειά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του έχουν συμμάχους σε αυτό τις… παλιοσειρές της ομάδας και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα χθες στη Λάρνακα και κυρίως στην απογευματινή προπόνηση.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αρχικά είχε μια κουβέντα με τρεις από τους αρχηγούς της ομάδας, τον Βιεϊρίνια, τον Καντουρί και τον Ινγκασον. Και δεν είναι τυχαίο πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης και πολύ περισσότερο με το τέλος της οι τρεις ποδοσφαιριστές ανέλαβαν δράση. Για παράδειγμα και όπως μπορείτε να διακρίνετε στην ένθετη φωτογραφία, ο Αντρέ Βιεϊρινια πήρε κοντά του τον Ντάντας και τον Ρικάρντο και τους μιλούσε για δέκα λεπτά. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ο Καντουρί μιλά συνεχώς στον Κωνσταντέλια αλλά και στους άλλους νεαρούς ενώ ο Ινγκασον έχει αναλάβει να μιλά και να ενθαρρύνει τους νεαρούς συμπαίκτες του στην άμυνα.

Όλα αυτά είναι στοχευμένα αφού οι νεαροί πρέπει να βλέπουν την κάθε προπόνηση ως… φροντιστήριο για να μπορέσουν να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα νιώθοντας ασφαλείς και κυρίως πολύτιμα γρανάζια της ομάδας που φτιάχνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για αυτό και οι συζητήσεις τόσο στο προπονητικό κέντρο όσο και στο ξενοδοχείο είναι πολλές και πολύτιμες ώστε το ασπρόμαυρο DNA να μπει για τα καλά σε αυτά τα ταλαντούχα παιδιά που όπως δήλωσε στην αποκλειστική συνέντευξη του στη «Μ» και το Metrosport.gr ο Ελ Καντουρί… «το υπογράφω, ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του με αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.