Οι παίκτες του Αρη δεν παράτησαν τη... φάση με Μανούχο

Μάνος Χατζάκης15 Ιουνίου 2020

Η πιο γλαφυρή φωτογραφία της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό καταγράφηκε στη λήξη της αναμέτρησης, δευτερόλεπτα μετά τον καταλογισμό του πέναλτι σε βάρος του Αρη, από τον διαιτητή Μανούχο.

Ο ρέφερι από την Αργολίδα καταλόγισε την παράβαση σε μαρκάρισμα του Ροζ στον Φορτούνη και, μετά από διαβουλεύσεις, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Παρόλα αυτά, τέσσερις "κιτρινόμαυροι" επιχείρησαν να τους εξηγήσουν με τον... τρόπο τους ότι η απόφασή του ήταν λανθασμένη. Πρώτος και καλύτερος ο Λούκας Σάσα, γνωστός για την εκφραστικότητα και τις γκριμάτσες του, Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος βγήκε ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, θέλοντας να... μεταπείσει τον Μανούχο.

Δίπλα του, οι Ισπανοί Ματίγια και Βέλεθ, ενώ το καρέ συμπλήρωνε ο "δράστης" Ροζ. Ο Μανούχος, πάντως, τους (ή τα...) ακούει σε ασφαλή απόσταση, γιατί πρέπει να τηρηθούν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πάντως, οι εν λόγω ποδοσφαιριστές μπήκαν στον κόπο να διαμαρτυρηθούν, παρά το γεγονός ότι ο νικητής είχε κριθεί, κι αυτό κάτι λέει, έστω κι αν η σημασία είναι μικρή μπροστά στην ήττα, απόρροια των δικών τους λαθών.

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Κουέστα έκανε τη δουλειά του, "δικαιώνοντας" τους συμπαίκτες του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.