Οι όροι του deal ΠΑΟΚ-Μαγιόρκα-Μπότο

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2022

Των Γιώργου Καστάνη, Κώστα Πετρωτού

Η “Μ” και το metrosport.gr από χθες είχαν δώσει όλο το ρεπορτάζ όπως ερχόταν για την έρευνα του Ζοσέ Μπότο στην Ιβηρική Χερσόνησο και τις πληροφορίες από την Ισπανία για τον Γιοάν Σάστρε που λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας. 

Ο 24χρονος Ισπανός φουλ μπακ, ήρθε δανεικός με οψιόν αγοράς, αποτελώντας το πρώτο στοίχημα του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί πρόκειται για μία καθαρά δική του επιλογή, την οποία πρότεινε και στον Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος τεχνικός συμφώνησε.

Ο Σάστρε βγαίνει πρώτη φορά από την πατρίδα του και ο Μπότο εκτιμά ότι χωρίς υπερβολικά χρήματα ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει μία πολύ αξιόπιστη λύση στην θέση του δεξιού μπακ, με δυνατότητα να αγωνίζεται και στα αριστερά

Οι όροι του deal ΠΑΟΚ-Μαγιόρκα-Μπότο

Όπως αποκάλυψε το Metropolis 95,5, στην συμφωνία εξάμηνου δανεισμού υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς (400.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον ΠΑΟΚ) που ενεργοποιείται αυτόματα αν ο παίκτης συμμετάσχει στα μισά επίσημα ματς μέχρι το τέλος της περιόδου (συζητείται το 50 ή 60% των αγώνων και όταν έρθει θα ξεκαθαριστεί πλήρως).

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Σάστρε θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών από το καλοκαίρι και έπειτα με απολαβές περίπου 400.000 ευρώ (στην Μαγιόρκα αμείβεται με 300.000 ευρώ ετησίως).

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης έκαναν τα πάντα για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει τις πτήσεις που ήταν απαραίτητο και ο 24χρονος μπακ έκανε τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού για να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Έτσι αυτό έγινε χθες και ο παίκτης φοράει τα ασπρόμαυρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.