Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν την πιο «ηχηρή» απάντηση…

Κώστας Πετρωτός20 Απριλίου 2024

Τραγούδησαν, φώναξαν συνθήματα, στήριξαν την ομάδα τους από το πρώτο μέχρι και αρκετά λεπτά μετά την λήξη του αγώνα. Μπορεί το ματς να είχε στραβώσει από νωρίς, αλλά εκείνοι δεν πτοήθηκαν. Ούτε όταν είδαν την ομάδα τους να βρίσκεται με δύο γκολ πίσω στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ που μέτρησε μέσω VAR. 

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την πίκρα τους ενέργεια υπέρ της ομάδας τους και στο τέλος είδαν τους Βέλγους να πανηγυρίζουν μαζί με τους παίκτες της Μπριζ μία μεγάλη πρόκριση, χωρίς να δείξουν την παραμικρή αρνητική αντίδραση, παρά μόνο τραγούδησαν για την ομάδα τους και ζήτησαν με τον τρόπο τους αφοσίωση στον στόχο του Πρωταθλήματος και μέγιστη προσπάθεια στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η αντίδρασή τους απέναντι σε όλους εκείνους που τους «έδειχναν» με το δάχτυλο τις προηγούμενες μέρες ήταν υποδειγματική και έστειλαν το μήνυμα ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα από μόνος του. Αντιδρά όταν οι συμπεριφορές της άλλης πλευράς είναι αρνητικές. Από νωρίς το απόγευμα την Πέμπτη ήδη είχαν αρχίσει να δημοσιεύονται ρεπορτάζ στα βελγικά μέσα ενημέρωσης με οπαδούς της Μπριζ που δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την φιλοξενία που απολάμβαναν στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, ένα από αυτά τιτλοφορούταν «Βγήκα και φωτογραφία με οπαδούς του ΠΑΟΚ». Οι απλοί Βέλγοι φίλαθλοι έστειλαν ένα μήνυμα στην δική τους κοινωνία ότι δεν είναι κακοί οι φίλοι του ΠΑΟΚ όπως θέλησαν να τους παρουσιάσουν ο δήμαρχος της Μπριζ και η βελγική αστυνομία και ξέρουν να αναγνωρίζουν στάσεις και συμπεριφορές. Οι ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν στη Μπριζ δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς της τοπικής ομάδας και το έδειξαν και όταν ήρθε η σειρά τους να γίνουν οικοδεσπότες.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η εικόνα θα είναι στο μυαλό του όποιου δημάρχου πόλης που θα φιλοξενήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ μελλοντικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.