«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι... τυφλοί, κάλυπταν Σαλιαρέλη-Κοσκωτά»

Πέτρος Χαριζακλής17 Ιανουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, και μίλησε για όσα έγιναν με την ΕΕΑ, την προπαγάνδα του Ολυμπιακού, την αξίωση της επιτροπής να βρεθεί εκεί ο Ιβάν Σαββίδης, τον οποίο αποκάλεσε εθνικό ευεργέτη, τον κίνδυνο να αποβληθεί η ΕΠΟ από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για το θέμα του Ντουρμισάι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την πλευρά του Ολυμπιακού και την προπαγάνδα που κάνει βγήκε πως η υπόθεση πήγε στον ποδοσφαιρικό Αρειο Πάγο, πρόκειται για μια σαπουνόφουσκα, καλά την σκέφτηκαν στην αρχή οι νομοθέτες αλλά τα τελευταία 10 χρόνια η ΕΕΑ είναι σε τραγική κατάσταση, άγεται και φέρεται από τους υπουργούς. Δουλεύει με πρωτόγονους τρόπους, δεν τηρεί δικονομία, παραβιάζει τους νόμους, εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις κατά το δοκούν. Αυτή την επιτροπή την έχω καταγγείλει στον Αρειο Πάγο. 

Υπάρχει ένας μηχανισμός από την ΕΕΑ, την Πολιτεία, από την ΕΠΟ, τράπεζας, επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, για να πλουτίζουν οι παράγοντες σε βάρος των ποδοσφαιριστών. Σοβαρότερο είναι το θέμα με τον Ντουρμισάι και εμείς ασχολούμαστε με την δήθεν πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ, με το φούμαρο που στήθηκε για να αποπροσανατολίσει με στόχο να ισοψηφίσει όσα μπορούν να έρθουν εναντίον του στο μέλλον. Περνάει στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ βρίσκει σε θέση άμυνας χωρίς λόγο. Αξίωνε η ΕΕΑ τον Ιβάν Σαββίδη να βρεθεί ως κατηγορούμενος, μιλάμε για το θεατρικό του παραλόγου, έβγαιναν μέλη της Επιτροπής και έδιναν συνεντεύξεις την ώρα της συνεδρίασης». 

«Εφτασε σε άλλο επίπεδο η προπαγάνδα»

»Μην προκαταβάλουμε πως θα τιμωρηθούν, ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσφύγει εναντίον της απόφασης και να τελειώνει το θέμα. Η προπαγάνδα έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, θέλουν να διχάσουν την χώρα στα δύο. Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα και πρέπει να τον έχουμε ως εθνικό ευεργέτη και η ΕΕΑ τον αξίωσε να βρεθεί ως κατηγορούμενος. 

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι τυφλοί, στο παρελθόν έχουν καλύψει τον Κοσκωτά, τον Σαλιαρέλη, μέσα στα δικαστήρια πήγαινα με τον κ.Μόκκα και βλέπαμε μπράβους με τα πιστόλια. Το σοβαρό είναι το θέμα του Αρη γιατί οι παρενέργειες της υπόθεσης της FIFA και η ΕΠΟ κινδυνεύει με αποβολή από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αν δεν εφαρμόσει τις αποφάσεις της FIFA. Γι΄αυτό αναγκάστηκε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να ανακαλέσει το δελτίο του Ντουρμισάι. Προς τιμήν του ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ένσταση αλλά δεν ξέρω αν το είχε καταλάβει».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.