Δύο ομάδες του NBA στα... πόδια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στέφανος Αβραμίδης04 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο NBA και όσο πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου του τόσο πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του.

Ο Greek Freak θα είναι unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με το Yahoo Sports, Ράπτορς και Χιτ είναι τα φαβορί για να αποτελέσουν την επόμενη ομάδα του Έλληνα σούπερ σταρ.

«Πολλοί κύκλοι μέσα στη λίγκα πιστεύουν πως Μαϊάμι και Τορόντο έχουν το πάνω χέρι στη διεκδίκηση του Γιάννη», αναφέρουν στο κείμενο.  

Η ομάδα του Μαϊάμι έχει χώρο στο salary cap της λόγω του πολυμήχανου Πατ Ράιλι που έχει παίκτες value for money στους Χιτ με χαμηλά συμβόλαια όπως οι Ρόμπινσον, Ναν, Αντεμπάγιο.

Τον Γιάννη ορέγονται και οι Μάβερικς καθώς ο ιδιοκτήτης τους Μαρκ Κιούμπαν έχει αδυναμία στους Ευρωπαίους παίκτες. Η 21ετής παρουσία του Ντιρκ Νοβίτσκι τα λέει όλα. Έτσι τώρα θέλει να φτιάξει μία ευρωπαϊκή τριάδα με Ντόντσιτς και Πορζίνγκις.

Στη διεκδίκησή του αναμένεται να μπουν και οι Ουόριορς που θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη φετινή σεζόν που σημαδεύτηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς των ηγετών τους και θέλουν να κάνουν το δικό τους Big Three με Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.