Οι ομάδες με τα... περισσότερα πέναλτι!

Γιώργος Μάντζιος12 Δεκεμβρίου 2020

Επιστροφή στην δράση των πρωταθλημάτων, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, που θα μας απασχολήσουν και πάλι τον Φλεβάρη. Στην Πορτογαλία έχουμε αγώνες κυπέλλου και δεν προκύπτει κάτι που να έχει αξία, για αυτό θα επικεντρωθούμε σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Ξεκίνημα με το Βέλγιο όπου βασική επιλογή αποτελεί το 1DNB της Σιντ Τρούιντεν (2,20) που εδώ και λίγα 24ωρα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Πίτερ Μάες, με στόχο να βγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Όσο μπορεί εκμεταλλεύεται την έδρα της και τον συνθετικό της χλοοτάπητα (εκεί έχει μαζέψει τους 9 από τους 11 βαθμούς) και απέναντι της βρίσκει μια ντεφορμέ Σαρλερούα που όχι μόνο έχει... ξεφουσκώσει, αλλά δυσκολεύεται να σκοράρει κιόλας απέναντι σε ομάδες όπως η Μπέβερεν και η Κορτράικ. Επιπλέον δεν θα έχει τον καλύτερο της χαφ Ιλαμαχαριτρά λογω τιμωρίας.

Μου αρέσει επίσης το combo G/G & over στο Έουπεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ (2,00), δύο ομάδες που χαίρεσαι να τις βλέπεις αν είναι φαν του επιθετικού ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι σε καλό μομέντουμ και 5 ματς αήττητοι, οι φιλοξενούμενοι μετρούν 5/6 over τελευταία και σκόραραν 5 φορές απέναντι σε Άντερλεχτ και Γάνδη στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.   

Πιο δίπλα στην Ολλανδία, όσο περίεργο και αν είναι η βασική μου επιλογή είναι ο καταλογισμός πέναλτι (2,65) στο Φένλο – Φέγενορντ. Τα στοιχεία και οι συμπτώσεις είναι εντυπωσιακά. Συγκρούονται οι δύο ομάδες με τα περισσότερα πέναλτι στα παιχνίδια τους. Η Φένλο έχει πέναλτι στα 8 από τα 12 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Φέγενορντ 10 στα 17 σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Πέναλτι είχαμε και στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ διαιτητής είναι ο «πεναλτάκιας» Κάιπερς με 5 καταλογισμούς πέναλτι σε 6 αγώνες πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι ουραγών θα πάω με την Έμεν που στα 5 προηγούμενα παιχνίδια της, αντιμετώπισε ομάδες της πρώτης οκτάδας της βαθμολογίας. Η Ντεν Χάαγκ δεν έχασε από Ουτρέχτη και Χέρενφεν καθαρά λόγω τύχης. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη που λέει και ο λαός, η τρίτη είναι απόψε το βράδυ σε μια έδρα που έχασε και πέρυσι και πρόπερσι. Εδώ παίρνω το συνδυαστικό 1 & over 1,5 (1,95).  

Τέλος, πιθανό είναι το combo G/G & over στο Φίτεσε – Χέρενφεν (1,85), δύο ομάδες που παράγουν αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους και η μεταξύ τους παράδοση δείχνει αρκετά αμφίσκορα (9 στα 10 τελευταία).

Οι επιλογές μου:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΦΕΝΛΟ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ  ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,65)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΕΜΕΝ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ    1 & OVER 1,5 (1,95)

ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ    G/G & OVER (1,85)

ΒΕΛΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 1DNB (2,20)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.