Οι μπουκ τους αετούς τούς έχουν ξεγραμμένους και αυτοί τους λένε... «σας έχουμε γραμμένους»

Δημήτρης Μπούζας27 Απριλίου 2022

INFO: Σήμερα το βράδυ ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα απαντήσουν όπως πρέπει στους στοιχηματζήδες και σε όσους τους θεωρούν για τον οποιοδήποτε λόγο «τελειωμένους».


Θα ήθελα να ξεκινήσω από το «πως βλέπουν» οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ τον σημερινό αγώνα και όχι οι μπουκ (πιθανότατα και τα καφενεία). Κι αυτό, γιατί μέσα από όσα διαρρέουν προφανώς και ως ένα σημείο νιώθουν, μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας από τι αισθήματα διακατέχονται και πόσο υπολογίζουν τους... «ξεγραμμένους» και «τελειωμένους». 

Είναι αλήθεια ότι με εξέπληξε ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε το συγκεκριμένο παιχνίδι η ναυαρχίδα του μεγαλομιντιάρχη προέδρου, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή αναμέτρηση: «Το ματς της χρονιάς» και την μεγάλη ευκαιρία της «ολικής επαναφοράς» των ερυθρολεύκων στο προσκήνιο, απαλλαγμένους από τις συντριπτικά άσχημες εντυπώσεις ολόκληρης της χρονιάς. Ιδιαίτερα των τελευταίων αποκρουστικών εμφανίσεων. Με εξέπληξαν επίσης και τα όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ και αφορούν τις προοπτικές και τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι αισιόδοξες πιθανολογήσεις του Μαρτίνς. 

Γράφει λοιπόν ο συντάκτης του ενθέτου των Νέων (ΟΜΑΔΑ) τα εξής: «Ο Μαντί Καμαρά έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει όπως εκείνος ξέρει πολύ καλά την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ενόψει του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ. Μία εβδομάδα πριν (17/4) στου Ρέντη η καθυστέρηση του στο ραντεβού στο «κόκκινο δωμάτιο» έγινε ο λόγος που έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διότι ο Μαντί Καμαρά μπορεί φέτος να μην κάνει σεζόν ανάλογη των δυνατοτήτων του και των προηγούμενων σεζόν. Ήταν όμως και παραμένει ο ποδοσφαιριστής που αλλάζει την δυνατότητα και τα χαρακτηριστικά της μεσαίας γραμμής. Σίγουρα από την Μεγάλη Πέμπτη συμφωνεί μαζί του και ο Γιασμίν Κούρτιτς. Η επιρροή του φάνηκε και σφράγισε τον πρώτο ημιτελικό». 

Στο ίδιο κείμενο αποκαλύπτεται ότι ο δεύτερος παίκτης πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά ο Μαρτίνς είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ένα όνομα που θυμίζει πολλά στους ΠΑΟΚτσήδες και φέρνει στη μνήμη τους πως κάποια λαμόγια - εντός ή εκτός Τούμπας δεν έχει σημασία - τον πακετάρισαν πριν ακόμη αποδώσει τα αναμενόμενα αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο. 

Συνοψίζοντας όσα άφησε να εννοηθούν ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου, μένουμε με τη σταθερή εντύπωση πως οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ όχι απλά τον υπολογίζουν, αλλά επιπρόσθετα και τον φοβούνται, χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση αγώνα της χρονιάς και μια ευκαιρία ολικής επαναφοράς (δηλαδή ξέπλυμα) της πολύ κακής εικόνας που είχε η ομάδα σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα υπάρχουν παιχνίδια ευρωπαϊκά όπως αυτό με την Αταλάντα τα οποία δεν ξεχνιούνται και παραμένουν ακόμη εφιάλτες για το λιμάνι. 

Αντίθετα όμως με τους ερυθρόλευκους, οι στοιχηματζήδες τον ΠΑΟΚ τον θεωρούν ξεγραμμένο (για τον οποιοδήποτε λόγο αγωνιστικό και μη). Σε αυτούς ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του οφείλουν να δώσουν σήμερα το βράδυ μια απάντηση. Για λογαριασμό δικό τους, αλλά και των χιλιάδων οπαδών τους. Να τους ενημερώσουν δηλαδή ότι «τους έχουν γραμμένους εκεί που ξέρουν», συγχρόνως όμως και να υποσχεθούν πως θα προσφέρουν πολύ πίκρα (πραγματικό φαρμάκι) σε όσους συμφωνούν μαζί τους (και δεν είναι λίγοι). Ανάμεσα τους οι συμπλεγματικοί αντιΠΑΟΚτσήδες.

ΥΓ1: Ο αναγνώστης μας Γαβρίλος Χριστοδουλίδης (φίλος του ΠΑΟΚ) επισημαίνει: «Αυτό που έκανε ο Μπουχαλάκης και πέρασε ασχολίαστο, όχι βέβαια από τους Αθηναίους αλλά από τους δικούς μας εδώ πάνω και ιδιαίτερα από τους δημοσιογράφους μας, αποδεικνύει πόσο αφελείς είμαστε και παραμένουμε, εμπιστευόμενοι λύκους να φιλάνε πρόβατα».

ΥΓ2: Ο Βασίλης Καραγεωργίου (φίλος του Ηρακλή) με τη σειρά του επισημαίνει: «Δεν έχουν τον Θεό τους! Έκαναν δικό τους και τον Κώστα Καραπατή. Γέννημα και θρέμμα του ένδοξου Γηραιού ο ποδοσφαιριστής – θρύλος, πιστώνεται στην ιστορία της ομάδας του δημοσίου, όπως πολύ εύστοχα έχετε χαρακτηρίσει σε πολλά σχόλια σας τον Ολυμπιακό. Περιμένω αντίδραση από τον επίσημο Ηρακλή αλλά και από τους οργανωμένους συνοπαδούς μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.