Οι μουρμούρες του Τζαβέλλα και η γκρίνια για Παλάσιος

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2021

Πέρασε καιρός από την τελευταία στήλη παρασκηνίων, αλλά ο Special Agent παραμένει σε φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.
Ο "κοριός" εξακολουθεί να έχει δυνατό σήμα και καταγράφει.
Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει... επικίνδυνα, όμως παρατηρείται υπερβολική στασιμότητα. Το παρασκήνιο έντονο, αλλά δεν είναι μεταγραφικού τύπου.
Η ΑΕΚ με Γιαννίκη στον πάγκο κάνει πορεία πρωταθλητισμού και εύκολα ή δύσκολα κερδίζει βαθμούς, έχοντας επαφή με την κορυφή. Εσχάτως, ακούω για μουρμούρες πρωτοκλασσάτων, επειδή μπαίνουν στο περιθώριο και ήδη ένας νιώθει αρκετά ενοχλημένος.
Καλά καταλάβατε, ο Τζαβέλλας είναι. Οσο η ομάδα πηγαίνει καλά, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι στον κόουτς. Καβάλα στ' άλογο πάει.
Εσωτερικά θεματάκια έχει και ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός με κεντρικό πρόσωπο τον Παλάσιος.
Το ζήτημα είναι διπλό:
Ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει ποδοσφαιρικά και δυσκολεύεται να του βρει «καλή» θέση στην 11άδα. Ακόμη κι έτσι όμως, ο παίκτης δεν ανταποκρίνεται στις μεγάλες προσδοκίες της μεταγραφής. Πολλά τα λεφτά, μικρή η προσφορά.
Ο Ιβάν είναι ενισχυμένος και ελέγχει τα πάντα στην ομάδα, αλλά μέχρι πότε; Αν έρθουν τα δύσκολα, η κατάσταση μπορεί να πάρει απρόβλεπτη τροπή.
Και πάμε στον Κουρμπέλη. Στο τριφύλλι φαίνεται πως τον έχουν ξεχάσει και η ροή της ενημέρωσης είναι μηδαμινή. Μακροχρόνια η απουσία του λόγω κοιλιακών, αλλά μέχρις εκεί. Καμία άποψη για την κλινική του εικόνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.