Οι Μίσιτς και Σφιντέρσκι ξεχωρίζουν

Metrosport Team11 Μαρτίου 2020

Με την συμπλήρωση 26 αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πριν αρχίσουν οι αγώνες των πλέι οφ, αξίζει να δούμε ποιοι είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν καταγράψει τις καλύτερες επιδόσεις στις στατιστικές κατηγορίες, έτσι όπως τις παρουσιάζει η διοργανώτρια αρχή.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι και ο Γιόσιπ Μίσιτς ξεχωρίζουν και οι αριθμοί που θα παραθέσουμε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο Πολωνός επιθετικός έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο Πρωτάθλημα, σε σύγκριση με κάποιον άλλο συμπαίκτη του. Έχει 10 γκολ στο ενεργητικό του και βρίσκεται στην τρίτη θέση συνολικά του πίνακα των σκόρερ. Πρώτος είναι ο Ελ Αραμπί με 17 γκολ και ακολουθεί ο Μακέντα με 12.

Επίσης ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει υψηλά ποσοστά, στην κατηγορία: Γκολ ανά τελικές προσπάθειες. Εκεί ο μέσος όρος είναι στο 3,9. Πρώτος είναι ο Ελ Αραμπί με μέσο όρο 3,1 και ακολουθεί ο Μπαράλες με 3,5.

Ο Μίσιτς ξεχωρίζει σε τρείς στατιστικές κατηγορίες. Εχει επτά ασίστ (όσες και ο Φετφατζίδης), με τον Βαλμπουενά να προηγείται με 11 και τον Μάνταλο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με οκτώ. Στα γεμίσματα είναι πρώτος καθώς έχει 59/150 και ακολουθεί ο Βαλμπουενά με 50/159 και τρίτος είναι ο Τσιλιανίδης με 47/123.

Στις πάσες ο Μίσιτς έχει 244 και βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ο Μπουχαλάκης έχει 290 πάσες και ο Νέϊρα 248.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.