Οι μεγάλες πωλήσεις (που θέλει ο ΠΑΟΚ) γίνονται μέσω μεγάλων μάνατζερ

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2020

Του Γιώργου Καστάνη

Βασικό θέμα των ημερών είναι αυτό της ενδεχόμενης πώλησης παίκτη του ΠΑΟΚ. Εάν και εφόσον κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Προς το παρόν, καμία πρόταση (παρά το έντονο ενδιαφέρον) δεν υπάρχει για τους Γιαννούλη, Λημνιό, Σφιντέρσκι ή για κάποιον άλλο πρωτοκλασάτο παίκτη. Εάν είναι να συμβεί κάτι, εκτιμώ πως θα έχουμε εξέλιξη το τελευταίο τετραήμερο του Ιανουαρίου. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να... τραυματιστούν τρεις ή τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες ομάδων του εξωτερικού για να υπάρξει πρόταση και στον ΠΑΟΚ.

Για να κάνεις όμως μία στοχευμένη πώληση σε ευρωπαϊκή ομάδα, πρέπει να έχεις, ως κλαμπ, συνεργασία υψηλού επιπέδου, με κορυφαίους agents της Ευρώπης. Δεν το λέω εγώ, μία μικρή έρευνα αν κάνει κάποιος θα καταλήξει στο ξεκάθαρα συμπέρασμα. Οι μεγάλες πωλήσεις (που θα αποφέρουν εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου) γίνονται μέσα από συνεργασίες με μεγάλους ατζέντηδες. Οταν απαξιώνονται τέτοιου είδους επαφές, οι προοπτικές για πώληση υψηλού επιπέδου είναι περιορισμένες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.