Οι Λέικερς κέρδισαν τους Μάτζικ και κυρίως τον... Ντράμοντ

Metrosport Team29 Μαρτίου 2021

Σε μία σημαντική κίνηση, στην προσπάθεια τους να βελτιωθούν, να ανακάμψουν και βέβαια να κυνηγήσουν το repeat στο ΝΒΑ προχώρησαν οι Λέικερς. Οι πρωταθλητές απέκτησαν τον δύο φορές All Star Αντρέ Ντράμοντ που έμεινε ελεύθερος από τους Καβς και παρότι τον διεκδίκησαν και οι Σέλτικς.

Ο Ντράμοντ πέρασε οχτώ χρόνια στο Ντιτρόιτ και από την περσινή σεζόν βρέθηκε στο Κλίβελαντ όπου έπαιξε όμως μόνο σε συνολικά 33 αγώνες. Έχει μέσους όρους καριέρας 15 πόντων και οχτώ ριμπάουντ.

Για να γίνει αντιληπτό τι παίκτη πήραν οι Λέικερς, αρκεί να σημειωθεί ότι έχει 44 παιχνίδια με 20+ πόντους και 20+ ριμπάουντ από τη σεζόν 2012-13 όταν και πρωτοέπαιξε στο ΝΒΑ, ενώ σε αυτό το διάστημα δεν υπάρχει άλλος παίκτης με περισσότερα από 15 τέτοια παιχνίδια.

Τα ξημερώματα, συνεχίζοντας να παίζουν χωρίς τον Λεμπρόν Τζειμς και τον Άντονι Ντέιβις, οι Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Μάτζικ με 96-93, με 24 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ του Ντένις Σρούντερ.

Ο Κάιλ Κούζμα είχε για τους Λέικερς 21 πόντους και 11 ριμπάουντ αλλά με 5/15 τρίποντα για να γίνει μόλις ο πέμπτος στην ιστορία των Λέικερς με 15+ σουτ τριών πόντων μετά τους Κόμπι Μπράιαντ, Νικ Βαν Έξελ, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Τσάκι Άτκινς.

Την παράταση χρειάστηκαν οι Σανς για να κάμψουν την αντίσταση των Χόρνετς, τους οποίους νίκησαν με 101-97, με 35 πόντους του Ντέβιν Μπούκερ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και οχτώ ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης των Νάγκετς επί των Χοκς με 126-102.

Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Τορόντο όπου οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν των Ράπτορς με 122-117. Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ οδήγησε τους νικητές με 23 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.