Οι κυβερνήσεις της Ευρώπης σε ρυθμό σκανδάλων και παραίτησης!!

Αλέξανδρος Τσίγγος15 Ιανουαρίου 2021


Η κυβέρνηση της Εσθονίας δήλωσε παραίτηση λόγω διαφθοράς, η κυβέρνηση της Ολλανδίας παραίτηση λόγω σκανδάλων, ένα από το οποίο η συκοφαντία που εξαπέλυσε ο υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας ότι χιλιάδες οικογένειες διέπραξαν φορολογική απάτη και υποχρεώνοντας τους να πληρώσουν φόρους ύψους και 20.000 ευρώ.


Η κυβέρνηση της Ιταλίας λόγω;

The Bl: Η Ιταλία χρησιμοποίησε στρατιωτικής φύσης κυβερνοπόλεμο για να ανατρέψει τους ψήφους του κυρίου Τραμπ και να τους δώσει στον κύριο Μπάιντεν.

ItalianOnLine: η ψηφοφόροι του Τράμπ θεωρούν την Ιταλία υπεύθυνη για την νοθεία.*

La Republica: Συνελήφθη Ιταλός υπάλληλος της αεροναυτικής εταιρείας Leonardo SPA και εργαζόταν για το ΝΑΤΟ ως χάκερ*

La Stampa: Ο δικηγόρος Ντ’Ούρσο και βίντεο: Ισχυρίζονται ότι έχουν αποδείξεις για την νοθεία εις βάρος του κυρίου Τραμπ*

LaVerita: συνελήφθη χάκερ υπάλληλος της Leonardo SPA. Εργαζόταν για το ΝΑΤΟ. *

L’Unico: o Κόντε, η Leonardo SPA και η Αμερικανική Πρεσβεία, πίσω από την νοθεία εις βάρος του Τραμπ*

Ποια είναι λοιπόν η ιστορία;

Στις 5 Ιανουαρίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ενός Ελληνοαμερικανού του Ερικ Μεταξά, δίνεται μια συνέντευξη από την υπεύθυνο μιας οργάνωσης που στοχεύει στην Ακεραιότητα των Εκλογών πως τα εξής πραγματικά πρόσωπα εμπλέκονται σε μια απίστευτη ιστορία αντικατασκοπίας με στόχο τον πρόεδρο Τραμπ.

Το MI6, η υπηρεσία αντικατασκοπίας της Βρετανίας, ο πρόεδρος Ομπάμα, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Ρέντζι, ο τωρινός πρωθυπουργός Κόντε, ένας αξιωματούχος της Αμερικανικής Πρεσβείας, στην Ρώμη, ονόματι Στεφανίνι, ο τεχνικός υπεύθυνος της αεροναυτικής εταιρείας της Ιταλίας Leonardo SPA που χειρίζεται τους στρατιωτικούς δορυφόρους της Ιταλίας, Artouro D Elia και ο αρχηγός του Ευρωστρατού στρατηγός Κλαούντιο Γκρατσιάνο, συνωμότησαν για την αλλοίωση των Αμερικανικών εκλογών.

(όλα πραγματικά ονόματα και διασταρωμένα, όσον αφορά την ιδιότητα τους.

Αυτά είναι γνωστά από την προηγούμενη εβδομάδα και μια ένορκη κατάθεση παραδόθηκε στο Αμερικανικό Κογκρέσο. Ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι αυτό θα φέρει κρίση στην Ιταλική κυβέρνηση, με δέσμευση των Αμερικανών ότι δημόσια δε θα εκθέσουν την κυβέρνηση Κόντε.

Σήμερα μπορούμε να το δημοσιεύσουμε, γιατί υπάρχουν πλέον στοιχεία στον διεθνή τύπο.








Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.