Οι κυπελλούχοι μάγκες της Πυλαίας στο στούντιο του Metropolis 95.5

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Στο στούντιο του Metropolis 95.5 βρέθηκαν ο προπονητής της κυπελλούχου χάντμπολ, Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης, δύο παίκτες, οι Αντώνης Μέτσης και Νίκος Κουκμίσης και ο τιμ μάνατζερ, Γιάννης Αμπατζίδης.

Μπάμπης Ανανιάδης (προπονητής): «Εγώ ασχολούμαι μόνο με το χάντμπολ, δεν έχω άλλη ασχολία. Είμαι γυμναστής. Εχουμε προσαρμόσει το πρόγραμμα για να βολεύει τους περισσότερους. Είχαμε χάσει από την ΑΕΚ 45-24 πριν από ένα μήνα. Χρωστούσαμε στους εαυτούς μας μία καλή πρόκριση. Σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, ημιτελικό και τελικό δεν χάσαμε το προβάδισμα. Οι παίκτες μου είναι μάγκες.»

Αντώνης Μέτσης (παίκτης): «Εχω δική μου επιχείρηση, ένα σχολικό κυλικείο. Κάποιοι καθηγητές γνώριζαν μόνο και ζήτησαν το κύπελλο για φωτογραφία. Κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Πιο πολύ αυτά μαθαίνονται από στόμα σε στόμα. Αρχίσαμε να το πιστεύουμε όταν μπήκαμε στο γήπεδο και είδαμε τους οπαδούς στην κερκίδα. Έγινε καταπληκτική δουλειά και από τον προπονητή και από την ομάδα.

Είναι ένα ολοκληρωμένο παραμύθι. Ενα χαρακτηριστικό περιστατικό είναι ότι όταν περάσαμε από την Δράμα φωνάζαμε κύπελλο, κύπελλο και στο βίντεο που τραβήξαμε στα αποδυτήρια οι περισσότεροι κρυβόντουσταν για να μην δεχθούν καζούρα. Μετά τους έλεγα, είδατε... Υπάρχει ένα σλόγκαν, λέγαμε ότι το χρωστάμε στους εαυτούς μας.»

Κωνσταντίνος Κουκμίσης (παίκτης): «Εγώ αγωνίζομαι ως εξτρέμ. Από την αρχή του τελικού που μπήκαμε με πολύ πάθος είδαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει λύσεις και τελικά κερδίσαμε το τρόπαιο.»

Γιάννης Αμπατζίδης (γενικός αρχηγός): «Κάναμε όλη την Ελλάδα να μας μάθει. Φυσικά και τους παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά και την ομάδα συνολικά. Το πριμ στους παίκτες είναι για την συμμετοχή στην Ευρώπη. Πήραμε συγχαρητήρια πρώτα από τον ΠΑΟΚ και μετά από ομάδες απ' όλη την Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να το δούμε σαν ευκαιρία για να ανέβει η ομάδα μας ένα σκαλοπάτι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.