Οι κορυφαίοι του CHL: Σάρωσε η Μπάγερν Μονάχου!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος01 Οκτωβρίου 2020

Στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της χρονιάς στο Champions League, πρώτευσαν οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου! Νόιερ, Κίμιχ και Λεβαντόφσκι κυριάρχησαν και ψηφίστηκαν καλύτεροι Τερματοφύλακας, Αμυντικός και Επιθετικός αντίστοιχα, ενώ μόνο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι «έσπασε» το απόλυτο καθώς ανακηρύχθηκε κορυφαίος μέσος της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μάνουελ Νόιερ

Η

UEFA τον χαρακτηρίζει

«τοίχο». Και ήταν ο ιδανικός υπερασπιστής

της εστίας της Μπάγερν Μονάχου. Ο Μάνουελ

Νόιερ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος

τερματοφύλακας της χρονιάς στο Champions

League, συμβάλλοντας σημαντικά στην

κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ζόσουα Κίμιχ

Ο Γερμανός αμυντικός αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν, όντας βασικός και αναντικατάστατος για τους «Βαυαρούς». Η σπουδαία και «γεμάτη» συνεισφορά στην τρομερή πορεία της Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση του Champions League, τον έφερε στην πρώτη θέση των αμυντικών της περασμένης σεζόν.

ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναδείχθηκε Μέσος της χρονιάς. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα που έφτασε μέχρι τους «8» του Champions League.


ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι

Ήταν… πολυβόλο. Σκόρερ και ηγέτης. Ο Πολωνός επιθετικός ανακηρύχθηκε κορυφαίος επιθετικός στο περσινό Champions League. Με τα 15 γκολ (!) και τις 6 ασίστς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της Ευρώπης και ψηφίστηκε κορυφαίος φορ της χρονιάς.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.