Οι κληρώσεις για τους εκπροσώπους των ΕΠΣ στο κύπελλο

Metrosport Team25 Μαΐου 2020

Πολλές Ενώσεις έχουν προγραμματίσει την ημερομηνία που θα πραγματοποιήσουν κλήρωση για τον εκπρόσωπο τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 19:00, στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου "Στ. Τσανακτσής", θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στο Κύπελλο Ελλάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Την Δευτέρα 1 Ιουνίου και ώρα 19:30 θα γίνει στα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου σύμφωνα με την οδηγία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Με νεώτερη απόφαση θα ανακοινωθεί η ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης μεταξύ των φιναλίστ “Μακεδονικού” Φούφα και Φ.Σ. “Εορδαϊκος ” Ακαδ. Ποδ. Πτολ. για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ε.Π.Σ. 

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ο Κυπελλούχος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 27 Μάιου.

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ μεταξύ των ομάδων «ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ- ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014», θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

 

ΕΠΣ Πιερίας: Την Τετάρτη 27-05-2020 και ώρα 19:30 στα γραφεία της Ένωσης θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου της ΕΠΣ Πιερίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.

ΕΠΣ Κορίνθου: Κλήρωση θα γίνει στις 29 Μαίου μεταξύ των ομάδων Ελλάς Βέλου, Κόρινθος 2006, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ΠΑΟ Λουτράκι

Εκπρόσωποι Ενώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας

ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής: ΚΥΑΝΟΥΣ Α.ΒΑΡΗΣ

ΕΠΣ Αργολίδας: Κορονίδα Κοιλάδας

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ: Στον τελικό κυπέλλου που έγινε στις 11 Μαρτίου η Αναγέννηση Αρτας νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα Γλυκορίζου

ΕΠΣ Αχαΐας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ.



ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: "Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ" 

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: ΑΕ Διδυμοτείχου

ΕΠΣ Δυτικής Αττικής: Βύζας Μεγάρων

ΕΠΣ Ευρυτανίας: Ποταμιά



ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Αγχίαλος

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.


ΕΠΣ Κεφαλληνίας, Ιθάκης: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: ΑΟ Σύρου

ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ: Διαγόρας Σαρδών

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Στις 11 Μαρτίου ο ΑΟ Διαβολιτσίου (Γ’ Εθνική, 8ος όμιλος), νίκησε στον τελικό με 2-1 τον ΑΟ Μεθώνης (ομάδα Α’ Μεσσηνίας).

ΕΠΣ Σάμου: ΑΕ Βαθυλάκκου/Πανσαμιακός


ΕΠΣ Φθιώτιδας: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΕΠΣ Φωκίδας: Αμφισσαϊκός!



ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ολυνθος Ολυνθου


Η ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά και άλλες Ενώσεις δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κλήρωσης για την ανάδειξη της ομάδας που θα τις εκπροσωπήσει στο κύπελλο Ελλάδας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.