Οι κινήσεις του Άρη μέχρι την απόφαση του CAS

Γιώργος Στράντζαλης15 Μαΐου 2021

Νέα παράταση δόθηκε στην έκδοση της απόφασης από το CAS στην υπόθεση προσφυγής της ΠΑΕ Αρης (και της ΕΠΟ) για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Συγκεκριμένα, η απόφαση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αναμενόταν εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, αλλά τελικώς αναμένεται να εκδοθεί στις 15 Ιουνίου. Αυτή την ενημέρωση έλαβε τουλάχιστον η ΠΑΕ από το CAS, το οποίο λόγω φόρτου εργασίας πήγε την απόφαση έναν μήνα πίσω. 

Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να κάθονται μέχρι τότε σε αναμμένα κάρβουνα, υπό την έννοια ότι δεν μπορούν να καταστρώσουν με ασφάλεια το αγωνιστικό τους πλάνο και δη, τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Γιατί στην πραγματικότητα, ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS στον Αρη θέλουν να επεκτείνουν από τώρα κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να προχωρήσουν μετά τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. 

Προτεραιότητα της διοίκησης είναι να κλείσει το θέμα προπονητή, με τον Άκη Μάντζιο να έχει τον πρώτο λόγο για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αλλά το ζήτημα τα τεθεί στην τελική του βάση με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σε εκκρεμότητα επίσης παραμένει η επέκταση συνεργασίας με τον Γιώργο Δεληζήση, ο οποίος σε προφορικό επίπεδο έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες αλλά καθυστερεί η υπογραφή των συμβολαίων. 

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να συζητήσουν και με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2022 και θα τους προτείνουν την επέκτασή τους γι’ ακόμη δύο χρόνια. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο Ντάνιελ Μαντσίνι, δεν είναι όμως και οι μόνοι. Αμφότεροι έχουν πραγματοποιήσει αρκετά καλή σεζόν, είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας και η ΠΑΕ προτίθεται να τους “δέσει” και για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται εξάλλου για περιπτώσεις που δεν σχετίζονται με την απόφαση του CAS. 

Σε κάθε περίπτωση, και ανεξάρτητα από την αναμονή τουλάχιστον ενός μήνα για την απόφαση επί της απαγόρευσης μεταγραφών, η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα σημάνει την έναρξη της προεργασίας των «κιτρινόμαυρων» για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.