Οι κινήσεις για τον Ουάρντα και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team08 Μαρτίου 2020

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Λάρισα στο φινάλε της περσινής καλοκαιρινής περιόδου και στην ΑΕΛ θεωρείται και είναι, αν όχι ο πρώτος, σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες της Θεσσαλικής ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Με τον ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 και όπως γίνεται αντιληπτό, ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο (και τον τελευταίο) λόγο για την επόμενη ημέρα του Αιγύπτιου άσου. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία, πως πρόθεση του διοικητικού ηγέτη της Λάρισας είναι να συζητήσει εκ νέου με τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσουν στην ΑΕΛ, από αυτό το καλοκαίρι τα δικαιώματα του Ουάρντα.

Θέλουν, όπως λέγεται πολύ έντονα στην Λάρισα, να τον κάνουν δικό τους. Από την άλλη όμως, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συναινέσει ο ΠΑΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο όμως πως με την άκρως επιθετική πολιτική που ασκεί ο Αλέξης Κούγιας (ακόμη και χθες ζήτησε να υποβιβαστεί ο Δικέφαλος) εναντίον του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρξει καμία απολύτως συνεργασία (σε αυτό το επίπεδο της παραχώρησης παικτών) στο μέλλον. 

Είναι σαφέστατα θέμα του Σαββίδη, τι θα πράξει, αυτό είναι αυτονόητο, όμως ανεξάρτητα απο την στρατηγική ή την πολιτική που θα επιλεχθεί στο μέλλον, η τροφοδοσία ικανών και ποιοτικών παικτών (όπως ο Ουάρντα) σε ομάδες που ασκούν πολεμική πολιτική εναντίον του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να συνεχιστεί, ειδικά όταν πλήττονται βάναυσα τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.