Οι Ιταλοί «στέλνουν» τον Τσόριτς από τη Ρόμα στον Άρη!

Γιώργος Στράντζαλης26 Σεπτεμβρίου 2020

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις στον Άρη συνεχίζονται, με τους Κιτρινόμαυρους να θέλουν να συμπληρώσουν τα κενά στο ρόστερ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στην ενίσχυση της άμυνας (στόπερ, αριστερός μπακ) ωστόσο υπάρχουν σκέψεις και για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ιταλικό δημοσίευμα, πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "asromalive", αναφέρει ότι ο Άρης έχει φτάσει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Ρόμα. Πρόκειται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, Αντε Τσόριτς, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και συγκαταλέγεται στη λίστα με αυτούς που είναι προς αποχώρηση. 

Στο ιταλικό δημοσίευμα πάντως δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε γραφτεί και για τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσοριτς αγωνίζεται κυρίως ως "10αρι", αλλά έχει τα χαρακτηριστικά για να παίξει είτε ως εσωτερικός μέσος, στο "8", είτε κατά συνθήκη στα άκρα της επίθεσης.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2023, αποκτήθηκε το 2018 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία, όπου είχε συνολικά 17 παιχνίδια. 

Η καριέρα του ουσιαστικά "χτίστηκε" στην Ζάλτσμπουργκ, όπου αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα τμήματα υποδομής της αυστριακής ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.