Οι ηχηρές απουσίες του Euro 2020

Παναγιώτα Χαλκιά11 Ιουνίου 2021

Λίγες εβδομάδες απομένουν για τη σέντρα του Euro 2020. Οι προπονητές έχουν σκανάρει τους ποδοσφαιριστές και ανακοινώνουν σιγά σιγά ποιους επέλεξαν να έχουν στο ταξίδι αυτό. Στις λίστες μερικών ομάδων δεν περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Παίκτες που θα θέλαμε να δούμε αλλά οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και θα μας στερήσουν αρκετούς.

Φίρχιλ φαν Ντάικ


Οι Ολλανδοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Φαν Ντάικ. Ο 29χρονος αμυντικός είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και έχασε μεγάλο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κρίθηκε καλύτερο να μην ρισκάρει και να μην ακολουθήσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς



Μπορεί να διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του αλλά ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μοιάζει ακόμη καλύτερος τη φετινή σεζόν. Σίγουρα θα ήθελε να ηγηθεί της προσπάθειας της Σουηδίας για μια διάκριση στη διοργάνωση αλλά το χειρουργείο στο γόνατο δεν του αφήνει επιλογή.

Ανσού Φατί



Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα είχε μια δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Έτσι θεωρήθηκε καλύτερο για εκείνον να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή στην αποστολή των Ισπανών. Βέβαια, θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στα επόμενα Euro.

Μάρκο Ρογκ


Η Κροατία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάρκο Ρογκ στο Euro. Ο 25χρονος μέσος δεν βρίσκεται στην αποστολή καθώς μια ρήξη αχίλλειου τένοντα έβαλε φρένο στην καλή αφετηρία που είχε κάνει στη σεζόν. Η απουσία του θα κοστίσει στον άξονα των Κροατών.

Άντονι Μαρσιάλ


Εκτός λίστας βρέθηκε και ο Άντονι Μαρσιάλ. Ο 25χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε προσπαθεί να επανέλθει και να βρει τον καλό του εαυτό. Ο προπονητής των Γάλλων αποφάσισε να μην ρισκάρει και τον άφησε εκτός.

Σέρχιο Ράμος


Ο πολύπειρος αμυντικός δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των Ισπανών. Ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να μην ρισκάρει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.